Četiri znaka koja će upoznati svoju srodnu dušu pre Nove godine, a jedan će potpuno da odlepi od ljubavi

21.11.2023

19:20

0

Autor: V. I.

Svi sanjaju da će jednog dana sresti tu drugu polovinu koja im celog života nedostaje

Četiri znaka koja će upoznati svoju srodnu dušu pre Nove godine, a jedan će potpuno da odlepi od ljubavi
Copyright Pexels

Dešava se da upoznamo nekog i imamo osećaj da se znamo celog života, pa čak i duže. Ljubav s njima je laka i lepa i prati je osećaj da smo bili zajedno i u nekom prošlom životu. Kada se ponovo ujedinite s romantičnom srodnom dušom u sadašnjem životu, otvarate se mogućnosti dugotrajne ljubavi – ili u najmanju ruku, neke preko potrebne mudrosti koja vas približava sopstvenom rastu i istinskoj ljubavi. Ova četiri znaka Zodijaka koji će najverovatnije upoznati romantičnu srodnu dušu pre početka 2024. godine.

Ovan: Ranjivost je vaša snaga

Kada se zvezde poravnaju i sudbine se prepliću, osetićete da vas privlači srodna duša koja vam može doneti radost kakvu nikada ranije niste doživeli. Ovaj partner će vam dati prostor da pokažete svoju vatrenu moć, a istovremeno će vam obezbediti mirne vode za napredovanje.

Pexels
 

Za nezavisne Ovnove ovo je jedan od retkih trenutaka kada će se osećati dovoljno bezbedno jer se o njima zaista brine partner koji slavi njihovu snagu dok ih teši u trenucima kada se više ne osećaju jakim. Nemojte zazirati od onoga što zaslužujete samo zbog svog straha od ranjivosti – i zapamtite da treba da dovedete u ravnotežu hrabrost i granice. 

Vaga: Iskrenošću do nove ljubavi

Za vas sve je pošteno - i u ljubavi i u ratu - pa pravda konačno dolazi u vaš ljubavni život, drage Vage. Možda ćete se spojiti sa srodnom dušom u narednih mesec dana i to će vas podsetiti na sve dobro što zaslužujete. Kada dobijete ljubav, vama se otvaraju vrata da otelotvorite svoje najautentičnije ja. Najzdravija veza sa srodnom dušom je ako nađete partnera koji je istinski usklađen sa vašim osnovnim vrednostima. Međutim, takvu srodnu dušu možete prizvati samo kada ne pokušavate da udovoljite drugima na račun sopstvenog blagostanja.

Pexels
 

Diplomatija i balans su potrebni u ovom svetu, ali i sposobnost da govorite svoju istinu. Povežite se sa onim ko zaista vi jeste, a ne sa kakvim se predstavljate, i imaćete najbolje šanse da privučete srodnu dušu zbog koje ćete se osećati voljeno u potpunosti, jer će vas poštovati i ceniti onakvim kakav jeste. 

Blizanci: Zauzdajte entuzijazam

Uskoro ćete upoznati svoju bolju polovinu. Samo zapamtite da svoje uzbuđenje držite pod kontrolom sve dok temeljno ne istražite da li vaša nova veza ima potencijal da se transformiše u dugotrajnu ljubav. Možda ćete se lako naći uronjeni u haotični entuzijazam, zaboravljajući opasnosti od naglog vezivanja.

Pexels
 

Neke srodne duše dolaze u naše živote da nas nauče vitalnim lekcijama o sopstvenoj vrednosti, podsećajući nas da izaberemo sebe pre nego što se žrtvujemo za svoje partnere. Saznajte kakva je ovo srodna duša pre nego što se odlučite na bilo kakvu strmoglavu obavezu – i ne zaboravite da ipak uživate u vožnji. Naučićete mnogo o sebi na ovom putovanju i saznati šta zaista želite i zaslužujete.

Lav: Sledite svoju intuiciju

Volite teatralnost romantike i često možete da budete zavedeni velikim gestovima čak i pre nego što saznate kakav je zaista vaš partner. Susret sa srodnom dušom naučiće vas da usporite i date prioritet konkretnim akcijama nad praznim robećanjima. Naučićete da uživate u sporogorećoj romansi koja vas izaziva da delite najsirovije, najdublje delove sebe.

Pexels
 

Zapamtite da je bitno da ne padnete pod nečiju čaroliju u potpunosti dok ne procenite pravi karakter te osobe, a ne samo njen potencijal. Ovo će biti srodna duša koja će vas ili izazvati da se čvrsto držite svojih granica čak i suočeni sa primamljivom iluzijom ili će vam dati stvarnost ljubavi o kojoj ste sanjali. U svakom slučaju, morate poštovati svoju intuiciju. Kada ste sa zdravom srodnom dušom, možete postići velike stvari. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike