Upozorenje astrologa: Tri rizična dana u novembru - brakovi, novac i dugovi na stolu

29.10.2023

10:20

0

Autor: K. B.

U novembru nam astrolozi obećavaju više povoljnih dana nego izazovnih, ali trebalo bi da budemo posebno oprezni u tri ključna perioda

Upozorenje astrologa: Tri rizična dana u novembru - brakovi, novac i dugovi na stolu
Ilustracija - Copyright Profimedia

Evo koje su to najizazovnije tačke u ovom mesecu:

1. 8. novembar - Pomračenje "krvavog" Meseca i konjunkcija Sunca i Merkura

Ovaj dan obeležava se kao najopasniji u mesecu, jer dolazi sa dva istovremena astrološka izazova. Prvo je pomračenje Meseca u znaku Bika, što često označava završetak i može zatvoriti neka vrata u našem životu. Ovo može izgledati zastrašujuće, ali na kraju ćemo naći bolji put ka novim prilikama. Pomračenje "krvavog" Meseca takođe može uticati na oblasti kao što su finansije i odnosi s bliskim osobama. Na dubljem nivou, ovo pomračenje može nam pomoći da prevaziđemo unutarnje blokade u vezi s osećajem vrednosti. Važno je ne izolovati se i tražiti podršku od bliskih osoba, jer se može dogoditi da nam stignu dugovi iz prošlosti.

Konjunkcija Sunca i Merkura dodatno komplikuje situaciju, čineći je nepredvidljivom. Suzdržanost je ključna tog dana kako biste sačuvali kontrolu nad situacijom i izbegli brzoplete odluke.

Freepik
 

2. 16. novembar - Ulazak Venere u Strelca

 Od 16. novembra do 9. decembra, mnogi će osećati privlačnost prema riziku i avanturi. Ovo je posebno opasno za one koji moraju rešavati finansijske poslove i donositi važne odluke tog dana. Uticaj Venere može nagnati ljude da prestanu brinuti o sigurnosti, što može negativno uticati na zdravlje. Oprez je potreban.

3. 21. novembar - Konjunkcija Merkura i Venere

Ovaj dan donosi jaku negativnu energiju zbog konjunkcije Merkura i Venere. Mnogi bi mogli osećati potrebu za osvetom. Važno je da se ne vraćate na prošle nesporazume kako ne biste pokvarili odnose s voljenima. Fokusirajte se na pozitivne aspekte i budite pažljivi prema svojim bližnjima, ne prepuštajući se negativnim emocijama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike