Uzmite mu telefon pre kafane: Horoskopski znak koji kad god popije, zove bivšu ljubav da joj kuka da se kaje

26.10.2023

13:20

1

Autor: V. I.

Kad atmosfera dostigne vrhunac, jedna osoba fali, a to je bez dileme baš ovaj znak Zodijaka

Uzmite mu telefon pre kafane: Horoskopski znak koji kad god popije, zove bivšu ljubav da joj kuka da se kaje
Ilustracija - Copyright Pexels

Društvo je izašlo u provod, ređaju se ture, atmosfera se zahuktava, tu se negde stvorila i muzika... Jedna pesma, druga, treća... i baš kad zabava dostigne vrhunac, jedna osoba iz ekipe kao da je u zemlju propala. Nalazite je u toaletu ili zabačenom uglu kako arlauče u telefon, objašnjavajući nekom kako ga/je voli, kako mu je žao, kako zna da je moglo bolje... Već je kasno da mu otimate mobilni, jer šteta je već napravljena.

Pexels
 

Vrlo je verovatno da je ta osoba rođena između 21. maja i 20. juna u horoskopskom znaku Blizanaca. Iako su poznati po svojoj komunikativnosti i vedrom duhu, jedna od njihovih karakterističnih osobina može biti sklonost da se, kad popiju koju čašicu više, javljaju svojim bivšim ljubavima i izražavaju kajanje.

Blizanci su sentimentačni i često osećaju nostalgiju za bivšim ljubavima i starim vezama. Kada su pod uticajem alkohola ili su opušteni u društvu prijatelja, njihova emotivna priroda može da ih podstakne da se prisete starih ljubavi. U takvim trenucima, mogu imati strahovitu potrebu da se izvine za sve loše što su radili i izraze svoje potisnute emocije.

Pexels
 

Međutim, važno je napomenuti da ovo ponašanje ne mora nužno da ukazuje da osećaju  duboku privrženost prema bivšim partnerima, već je često rezultat trenutnog emocionalnog stanja. Blizanci su skloni oscilacijama u emocijama, pa mogu imati promjenjive stavove prema prošlim vezama. Dakle, zarakijaće se u kafani, pozvati bivšu ljubav i ispričati joj svoju verziju bajke, a sutra, kad se otrezne, praviće se kao da se ništa nije desilo. Čak i ako sretnu tu osobu na ulici, mahnuće joj, ali ništa više od toga. Naprosto, imali su nalet emocija, ispraznili se i otišli dalje.

Kako bi izbjegli eventualne komplikacije u takvim situacijama, Blizanci bi trebalo radije da porazgovaraju s prijateljima o svojim osećanjima, umesto da se direktno javljaju bivšim ljubavima. To će im pomoći fda imaju bolju kontrolu nad svojim emocionalnim reakcijama i odnosima sa svojim bivšim partnerima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike