Na Sajmu knjiga će naći srodnu dušu: Četiri horoskopska znaka koji sanjaju o ljubavi kao iz romana

24.10.2023

10:21

0

Autor: V. I.

Neki zvezdani znaci žude za romantičnom ljubavnom pričom poput onih iz knjiga koje vole da čitaju

Na Sajmu knjiga će naći srodnu dušu: Četiri horoskopska znaka koji sanjaju o ljubavi kao iz romana
Copyright Profimedia

Bezvremenska privlačnost klasične romanse, slična onima koje se nalaze u romanima, zauzima posebno mesto u srcima nekoliko horoskopskih znakova. Kada se ove osobe zaljube u nekoga, postaju odani partneri koji veruju u čar posvećenih veza. Oni žele ljubav koja prevazilazi uobičajeni odnos a obeležena je dubokim emocionalnim vezama.

Dakle, sa zvezdama u očima, ovi pojedinci kreću na putovanje ličnog rasta u potrazi za svojim srodnim dušama. Oni traže klasičnu, trajnu romansu koja izdržava test vremena, a mogu je naći a gde drugde nego među štandovima Sajma knjiga,

Ribe: Heroine fatalne romanse

Ribe su poznate po svojoj sanjivoj i idealističkoj prirodi. Često imaju 0afiniteta prema klasičnim romantičnim pričama i možda žude za ljubavlju koja je poetična, duboka i duboko strastvena. Većina Rib volu knjige čije se teme često vrte oko tema sudbine i ideje da prava ljubav može da prevaziđe nevolje. Ovo je ideja koja nastavlja da inspiriše i podstiče njihove snove. Dakle, oni žude za takvim ljubavnikom u sopstvenim životima.

Profimedia
 

 

Štaviše, književna dela imaju jedinstvenu moć da prenesu čitaoce u davno prošla doba etičkih gestova, epskih žrtvovanja i dubokih emocionalnih veza. Ovi narativi odjekuju kroz generacije, zanoseći nežna srca Riba pričama koje prevazilaze društvena ograničenja i romansom koja izdržava test vremena. Stoga, Ribe sebe često mogu zamišljati kao likove poput Elizabet Benet i gospodina Darsija u filmu WPonos i predrasudeW Džejn Ostin. One čak mogu da misle o sebi kao o zaljubljenim zvezdama, Romeu i Juliji u Šekspirovoj ikoničkoj drami koja predstavlja večnu prirodu fatalne romanse.

Lav: Tradicija s ciljem ličnog razvoja

Lavovi imaju dramatičan i grandiozan pristup životu i ljubavi. Možda žude za ljubavnom pričom koja je zadivljujuća i ekstravagantna kao one prikazane u klasičnim ljubavnim romanima, zajedno sa veličanstvenim gestovima i strastvenim izjavama. Stoga, Lava čežnja za klasičnom romansom može da uključuje i posvećenost ličnom razvoju.

Profimedia
 

 

Kako napreduju u svojim karijerama, stalno traže partnere sa kojima mogu stvoriti sopstvenu epsku ljubavnu priču. Insistiraju na romansi koju karakterišu poverenje, emocionalna dubina i nepokolebljiva predanost. U svojoj suštini, ovi pojedinci cene stabilnost i udobnost. Stoga, možda žele i ljubavnu priču koja je utemeljena na tradiciji, odanosti i bezvremenskim vrednostima.

Vaga: Sanjare o epskoj sagi

Vage su romantičari u duši i često idealizuju koncept klasične, uravnotežene i harmonične veze. Suština klasične romanse je kao svetionik inspiracije za Vage. Nadaju se da će i njihove ljubavne priče biti vanvremenske i magične. U suštini, oni traže partnera koji ih savršeno dopunjuje i deli njihovu strast za lepotom i elegancijom.

Profimedia
 

 

Dakle, kada upoznaju nekog novog, pokušavaju da se fokusiraju na aspekte kao što su duboke emocionalne veze, odanost i duboki gestovi ljubavi. Njihova želja je da osmisle sopstvenu epsku sagu posvećenosti nakon kratkih susreta koji vrve od hemije.

Rak: Ljubav koja prevazilazi sve prepreke

Rakovi su sentimentalni i nežni. Oni žele duboko romantičnog lepotana ili lepoticu koji liče na lik iz ljubavnih priča o kojima su čitali. Ovi vodeni znaci cene ideju partnera koji je i ljubavnik i najbolji prijatelj. Štaviše, shvataju da privlačnost izmišljenih knjiga leži u njihovoj sposobnosti da izazovu snažne emocije i ideale. Otuda, Rakove privlači nepokolebljiva posvećenost i ideja o ljubavi koja je toliko duboka da savlada sve prepreke.

Profimedia
 

Rekavši to, Rakovi su svesni da iako je želja za klasičnom romansom lepa težnja, neophodno je da se priznaju izazovi. Ovi Rakovi znaju da odnosi u stvarnom životu nisu uvek savršeni, a ljudi imaju mane. Stoga, oni vide da ključ leži u razumevanju da sanjivi ideali mogu poslužiti kao izvor inspiracije i vodič za izgradnju ljubavnih, trajnih partnerstava. Oni znaju da njihovo putovanje možda nije uvek lako, ali ima potencijal za transformaciju i rast.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike