Jedni su impulsivniji i kreativniji, drugi imaju jaču intuiciju: Po čemu se razlikuju oktobarski i novembarski Škorpioni?

26.10.2023

10:22

0

Autor: K. O.

Nije svejedno u kom ste mesecu rođeni

Jedni su impulsivniji i kreativniji, drugi imaju jaču intuiciju: Po čemu se razlikuju oktobarski i novembarski Škorpioni?
Škorpija - Copyright Pixabay

Bez obzira što je isti horoskopski znak, nije isti mesec, pa astrolozi često naglašavaju da se osobe rođene u istom horoskopskom znaku mogu znatno razlikovati zbog toga. Iako Škorpioni, rođeni između 23. oktobra i 22. novembra, nose sa sobom snažan i strastven karakter, postoje razlike između onih rođenih u oktobru i onih rođenih u novembru, koje ih čine posebnim.

Škorpioni rođeni u oktobru:

Strastveni i impulsivni

Početak Škorpionske sezone donosi obilje snažnih emocija. Škorpioni rođeni u oktobru često su intenzivniji i skloni donošenju impulsivnih odluka na osnovu trenutnih osećanja.

Ljubav prema umetnosti

Mnogi astrolozi veruju da su Škorpioni rođeni u oktobru skloniji kreativnom izražavanju, bilo kroz pisanje, slikarstvo ili muziku.

Otvoreni i druželjubivi

Iako su svi Škorpioni poznati po svojoj tajnovitosti, oni rođeni u oktobru često su skloniji deljenju svojih osećanja i otvaranju prema drugima.

Pixabay
 

Škorpioni rođeni u novembru:

Duboki mislioci

Škorpioni rođeni u novembru često su introspektivniji i skloni dubokom razmišljanju o životu, svrsi i svemu što ih okružuje.

Strpljivi i promišljeni

Dok su Škorpioni rođeni u oktobru impulsivniji, oni rođeni u novembru često obraćaju pažnju na detalje i razmatraju sve opcije pre nego što predu u akciju.

Izražena intuitivna strana

Veruje se da Škorpioni rođeni u novembru imaju posebno razvijenu intuiciju i osetljivost na promene u okolini.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike