Kako se ponašaju znaci Zodijaka kada su nesrećni u ljubavi? Ko gubi glavu, a ko je hladan kao led

20.10.2023

10:20

0

Autor: K. O.

Kada prepoznate ovakvo ponašanje, znajte da je vreme za promenu

Kako se ponašaju znaci Zodijaka kada su nesrećni u ljubavi? Ko gubi glavu, a ko je hladan kao led
Ilustracija - Copyright Freepik

Nije svejedno kada osetite da se ljubav polako gasi. A svaki čovek ima svoje mehanizme pomoću kojih se bori sa tim. I to zavisi od horoskopskog znaka. Pa, dok neki čupaju kosu sa glave, drugi će nabaciti najslađi osmeh dok im se duša raspada.

Astrolozi, uz pomoć horoskopskih znakova, mogu da prepoznaju kada osoba nije srećna u svom ljubavnom životu i kada je vreme za promenu.

Ovan

Kada se zaljubi, Ovan želi da deli sve aspekte svog života s partnerom, uključujući i sitnice. No, ako počne isključivati partnera iz svakodnevnih aktivnosti, to može biti znak da veza nije više održiva.

Bik

Kada je nesrećan, Bik često negira svoje emocije i trudi se da stvori privid da je sve u savršenom redu u njegovom životu. Veliki deo njihove sreće zavisi od toga kako ih drugi ljudi percipiraju.

Blizanci

Postaju dezorijentisani i rastreseni kad nisu srećni. Tada se fokusiraju na sve, osim na svoj odnos koji se urušava, i obično krive druge za svoje nezadovoljstvo.

Freepik
 

Rak

Postaje pedantan kada ima problema u vezi. Ponekad će otvoreno razgovarati o problemima, ali često će biti pasivno-agresivan jer se boji suočavanja s istinom.

Lav

Prvo postaje agresivan, a zatim ignoriše sve probleme u vezi. Njihova brutalnost može biti izražena kad su nesrećni, a kasnije počinju iskazivati znakove nesigurnosti.

Devica

Pokušavaju se posvetiti svemu i svačemu kako bi skrenule misli od svojih problema. Tada postaju paranoične i stvaraju najcrnje scenarije u svojoj glavi.

Vaga

Kada nije srećna u vezi, preusmerava svoju pažnju na posao i doslovno će se potruditi da izgori na radnom mestu.

Profimedia
 

Škorpion

Obično ignorišu probleme i ponašaju se kao da je sve u redu. No, zbog njihove strastvene prirode, problemi će brzo izaći na površinu.

Strelac

Kad nije zadovoljan u vezi, postaje agresivan i često pravi nepotrebne izlive emocija.

Jarac

Jarac će se truditi da zadrži kontrolu nad situacijom i razmišljati o racionalnim rešenjima svojih problema u vezi.

Vodolija

Vodolije će se usmeriti na ostvarivanje svojih životnih ciljeva, koje su privremeno stavili po strani zbog ljubavi. Ključni pokazatelj je da će se više posvetiti svojoj karijeri.

Freepik
 

Ribe

Počeće da istražuju svet i traže nove avanture umesto da se posvete partneru i zajedničkim snovima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike