Ljubavni horoskop od 23. do 29. oktobra: Strelac da bude autentičan u pristupu, Ribe produbljuju svoje odnose

23.10.2023

19:20

0

Ljubavne aspekte i ove nedelje za vas tumači astrolog Ana Rakić

Ljubavni horoskop od 23. do 29. oktobra: Strelac da bude autentičan u pristupu, Ribe produbljuju svoje odnose
Copyright Profimedia

Ovan

Dinamičnost karakteriše svakodnevicu Ovna u ovom periodu. Puno je interakcija sa različitim osobama, što pozitivno utiče na raspoloženje ovog znaka. Emocije cvetaju, naročito u ljubavnim odnosima. Ljubavna harmonija i iskrena razmena osećanja dominiraju svakodnevicom, što izaziva dodatnu motivaciju za aktivnosti. Posebna čar se oseća kada je sve u harmoniji. Mlađi ili nevezani pripadnici ovog znaka će imati priliku da dožive zanimljive avanture sa osobama koje se izdvajaju iz mase. Moguće je da se ova romantična avantura ne završi samo na prolaznom flertu, već da se razvije u nešto dublje.

Bik

Bikovi osećaju potrebu za uljepšavanjem i teže ka harmoniji i estetici. Neki Bikovi sećaju se bivših ljubavnih partnera i žele da ponovo uspostave kontakt. Međutim, savetuje se oprez jer možda postoje skrivene namere koje bi mogle imati negativne posledice. Oni koji su u vezi neće doživeti značajne promene, ali trebali bi više pažnje posvetiti porodici koja je uvek tu za njih. Ako ste u dugotrajnoj vezi, partner će predstaviti neke planove i ideje koje je dugo želeo da podeli. Pripazite na nesporazume i ljubomoru prema kraju perioda i izbegavajte nepotrebne konflikte. Za one koji su slobodni, ovo je odlično vreme za upoznavanje novih osoba.

Blizanci

Blizanci će u ovom periodu doživeti kombinaciju dva kontrastna stila života. Nekada će biti u centru pažnje, okruženi ljudima i događanjima, dok će u drugim trenucima tražiti mir i tišinu svakodnevnog života. Ponekad će biti predmet divljenja mnogih, dok će u drugim trenucima provoditi vreme samo sa bliskim prijateljima. U globalu, očekuje se stabilan i pozitivan period za Blizance.

Pixabay
 

Rak

Rakovima se ne predviđaju velike promene u emotivnom životu u narednim danima. Iako se možda neće dešavati dramatične promene, njihova energija će biti usmerena ka komunikaciji. Ovo će im omogućiti da verbalno izraze svoja osećanja i želje, što će kompenzovati bilo koji emocionalni deficit koji mogu osećati. Upotrebom pravih reči i otvorene komunikacije, mnogi Rakovi će uspeti da nadomeste ono što im može nedostajati u emotivnim interakcijama.

Lav

Lavovi će biti u visokom duhu u narednom periodu. Nalaziće radost u stvarima koje ih ispunjavaju, uživaće u prijatnim druženjima koja ne zahtevaju mnogo ceremonije i priredbe. Biće okruženi ljudima koje vole i koji ih vole, što će dodatno pojačati njihov osećaj sreće i zadovoljstva. U ovom periodu, sve će im se činiti dostižnim i biće otvoreni za nove mogućnosti. Imajući poverenja u svoje najbliže, osetiće pravu radost i harmoniju.

Devica

Device će se osećati posebno dobro u društvu voljenih osoba i uspešno će stvarati atmosferu ljubavi i topline. Bitno je da Device pravilno prepoznaju i vrednuju osećanja onih oko sebe, jer su njihovi međusobni trenuci dragoceni. Uzajamno razumevanje i zajednički planovi donosiće im smisao i ispunjenje. Njihova ljubavna dinamika je promišljena; dok partner može biti nestrpljiv, Device imaju svoj tempo i strategiju u ljubavi. Svojom harizmom i šarmom lako će privući pažnju drugih, blistajući u pravim trenucima. Posebno iznenađenje za njih može biti upoznavanje neke zanimljive osobe koja će doneti novu dimenziju njihovom životu.

Vaga

Za Vage koje su u vezi, ovo je period pun energije i inicijative, što će doneti osveženje u njihovom emotivnom odnosu. Njihovi predlozi i ideje za zajedničke aktivnosti će većinom biti dočekani s entuzijazmom. Dok je njihova inicijativa dobrodošla, važno je da ostave prostor za partnera da povremeno preuzme vođstvo i donosi odluke. Ako Vage budu previše insistirale na svojim željama, mogli bi naići na tenzije i svađe.

Za one Vage koje nisu u vezi, predstoji period kada će biti posebno privlačni za suprotni pol. Njihova harizma će biti na vrhuncu, što može dovesti do prolaznih avantura. Važno je da budu oprezni, jer postoji rizik da se zaljube u osobu koja možda nije prava za njih.

Freepik
 

Škorpion

Za Škorpione u vezi, osećaj napetosti i nesigurnosti dominira njihovim emotivnim odnosom. Osećaju pritisak i mogu biti nezadovoljni ponašanjem partnera. Važno je da razmotre svoje sumnje i preduzmu korake da ih razreše. Slobodne Škorpione može privući osoba s intrigantnim stilom udvaranja, ali može postojati neki aspekt u kojem se ne slažu ili koji nedostaje. Umesto da postavljaju stroge uslove, trebalo bi da teže jednostavnosti u svom ljubavnom životu.

Strelac

Za Streličeve u vezi, predstoji period bogat zajedničkim aktivnostima i planovima. Dnevnim razgovorima o različitim temama produbljuju svoj odnos. Uživaće u zajedničkim izlascima, bilo da je reč o restoranima ili prirodnim izletima.

Oni koji su slobodni imaće priliku da osvoje osobu koja im se dopada. Ako pravilno procene šta ta osoba želi, mogli bi započeti novu vezu. Stariji Streličevi biće posebno odvažni u svom pristupu potencijalnim partnerima, koristeći faktor iznenađenja kao svoj adut. Važno je da budu autentični u svom pristupu kako bi ostvarili trajnu vezu.

Jarac

Jarčevi se trenutno osećaju nemirno i suočavaju se sa emotivnim izazovima. Pred njima je važna odluka koju žele da podele sa voljenom osobom. Moguće je da će se suočiti sa neslaganjem ili protivljenjem partnera, ali je ključno da zadrže svoju unutrašnju snagu i emocionalnu ravnotežu. Povlačenje i distanciranje mogu pomoći u donošenju pravilne odluke. Dogovor i zajedničko razumijevanje su ključni za rešavanje trenutnih dilema. Jarčevima je stalo do očuvanja veze i potrebno je uložiti napor kako bi sačuvali svoju ljubavnu sreću. Za mlađe ili slobodne Jarčeve, trenutni ljubavni susreti možda ne ispunjavaju sve njihove želje, ali će se stvari završiti pozitivno.

Vodolija

Vodolije koje su u vezi postižu harmoniju sa svojim partnerima oko ključnih pitanja u vezi. Iako možda ne provode toliko vremena zajedno koliko bi želeli, njihove zajedničke aktivnosti će se ispostaviti kao korisne dugoročno, posebno s materijalne strane. Podrška voljene osobe će biti esencijalna, iako možda neće uvek biti prisutna. Fokus na zajedničkim ciljevima će ih dodatno zbližiti. Slobodne Vodolije mogu naići na izazove u ljubavi. Osoba koja ih privlači možda nije dostupna ili je već u vezi s nekim drugim. U međuvremenu, druga osoba može izraziti interesovanje prema njima, ali taj udvarač možda neće biti njihov tip.

Unsplash
 

Ribe

Ribe će u ovom periodu intenzivno komunicirati sa svojim partnerima, istražujući razne teme, što će dodatno produbiti njihov odnos. Ova razmena ideja i razgovori će ih obogatiti i ispunjavati. Slobodne Ribe su na potrazi za svojom srodnom dušom, i traže nekoga ko odgovara njihovom idealu i sanjarenju o savršenom partneru.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike