Nedeljni horoskop od 23. do 29. oktobra: Rakove očekuju gubici na poslu, Škorpijina strastvena priroda dolazi do izražaja

23.10.2023

10:20

0

Otkrijte šta vas čeka ove nedelje prema astrološkim prognozama

Nedeljni horoskop od 23. do 29. oktobra: Rakove očekuju gubici na poslu, Škorpijina strastvena priroda dolazi do izražaja
Copyright Freepik

Ovan

Za Ovnove su na pomolu nove poslovne obaveze koje zahtevaju dodatan angažman i brzo rešavanje problema. Vaša strast i ambicija vode vas napred, ali ponekad ova samouverenost može prerasti u ego koji vam otežava prihvatanje kritika. Takođe, mogli biste imati osećaj da vaš partner nešto skriva od vas, što dodatno pojačava vašu nervozu i nesigurnost. Ovanovi ponekad skloni preteranom umišljanju i pruveličavanju svojih ideja. Važno je da radite na komunikaciji sa svojim partnerom kako biste razjasnili nesporazume i prebrodili ovu fazu.

Bik

Bikovi su svesni da okolina očekuje da se istaknu i ostave snažan utisak. Trenutno se suočavate sa komplikacijama koje zahtevaju neprestani napor i brzo prilagođavanje. U ovim trenucima, porodična harmonija i prisustvo voljenih osoba igraju ključnu ulogu u održavanju vaše psihološke ravnoteže. Važnost ljubavi i brige prema vašem partneru je naglašena u ovom periodu, i spremni ste za sve izazove koje ona nosi.

Blizanci

Blizanci su trenutno aktivni u različitim pregovorima i pokreću inicijative koje obećavaju uspeh ili dobitak. Vaša sposobnost da se brzo prilagodite situacijama je izražena. Takođe, ne treba da marite mnogo za tuđe komentare, posebno kada nisu u skladu sa vašim temeljnim uverenjima. Vaš ljubavni partner vas inspiriše i podstiče na slobodnije izražavanje emocija, čime se održava harmonija u vezi.

Profimedia
 

Rak

Moguće je da neki od vaših saradnika neće ispuniti zajedničke poslovne dogovore, što može rezultirati određenim gubicima. Delujete zabrinuto zbog novih informacija i promena koje dolaze iz vašeg okruženja. U ovom periodu, vaša emocionalna stabilnost je varijabilna, a promene raspoloženja su česte. U odnosu sa partnerom, važno je da otvoreno komunicirate kako biste prevazišli bilo kakve nesporazume i zajedno rešavali probleme.

Lav

Neko vam pruža korisne sugestije koje možete primeniti u rešavanju ozbiljnih pitanja. Vaša sposobnost da balansirate između svojih kreativnih impulsa i zajedničkih interesa vam pomaže da prevaziđete nesuglasice sa saradnicima. Takođe, postavljate pitanja o svom odnosu sa bliskim osobama i pokušavate bolje razumeti tu dinamiku. Možda imate utisak da partner nešto krije od vas, pa je ključno da sa njim otvoreno komunicirate kako biste izgladili sve nesporazume.

Devica

Pred drugima delujete ambiciozno i jasno stavljate do znanja da ne želite suprotstavljanje. Temeljno procenjujete situacije koje zahtevaju rizik ili ulaganje novca. Porodična harmonija i prisustvo voljenih osoba igraju ključnu ulogu u održavanju vaše psihološke ravnoteže. Partner vas podstiče na pozitivne reakcije i izlive emocija. Vaša sposobnost da otvoreno izražavate svoje osećaje je od suštinskog značaja za održavanje bliskosti sa partnerom.

Vaga

Trenutno se oko vas odigravaju promenljive situacije i teško je predvideti tuđe reakcije. Preporučljivo je da se držite poznatih pravila i da izbegavate rizik. Odložite zahtevne obaveze dok se ne stvore povoljni uslovi. Bićete prijatno iznenađeni postupcima nekih bliskih prijatelja. Emotivno, osećate se inspirisano i zadovoljno u odnosu sa partnerom.

Pixabay
 

Škorpion

Razmislite o promeni kriterijuma i uslova u poslovnim dogovorima kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Imate dobre razloge da insistirate na svojim idejama, jer su izgledi za uspeh povoljni. Emotivno, spremni ste da učinite nešto posebno kako biste impresionirali svog partnera. Vaša strastvena priroda dolazi do izražaja.

Strelac

Delujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni koji mogu usporiti realizaciju važnih planova. Međutim, uz upornost, pokazaće se da imate efikasna rešenja, a vaši saradnici cene vaše napore. U privatnom životu, pazite da se ne šire loši glasovi o vama i da se ne šire netačne priče. Sa partnerom, izbegavajte konflikte oko sitnica.

Jarac

Postavljeni su važni ciljevi koje možete postići u različitim fazama ili uz kreativno razmišljanje. Važno je da razvijete dobru poslovnu strategiju kako biste ostvarili svoje zamisli. Pravilno vrednovanje važnosti i pravilno postavljanje prioriteta su ključni u ovom periodu. Emotivno, očekujte pozitivan preokret u odnosu sa partnerom.

Vodolija

Dobijate korisne informacije od nekog ko vam pomaže da bolje razumete svoje poslovne mogućnosti. Zajednički dogovori su ključ za rešavanje poslovnih ili privatnih interesa. Ne libite se da izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Prema partneru, budite pažljivi i izrazite ljubav i pažnju kako biste negovali sreću u vezi.

Pexels
 

Ribe

Kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja prolazite sa ciljem da stvorite optimalne uslove za sebe. Važno je obratiti pažnju na reakciju svoje okoline, posebno ako doživljavate kritike. Emotivno, prepoznajete prave trenutke i ritam koji vam omogućavaju da se uskladite sa partnerom. Uživate u dubokim vezama i osećajima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike