Ovo su najveće sponzoruše Zodijaka: Ako vam džep nije dubok, zaboravite na zabavljanje sa njima

10.10.2023

10:20

0

Autor: K. B.

Njima je duboki džep partnera važniji od svih drugih astroloških aspekata

Ovo su najveće sponzoruše Zodijaka: Ako vam džep nije dubok, zaboravite na zabavljanje sa njima
Copyright Profimedia

Dobrodošli u astrološki safari kroz džunglu "sponzoruša" Zodijaka! Da, dobro ste pročitali, danas ćemo raskrinkati tajne tajanstvenih znakova koji, prema nekim pričama, vole partnere s dubokim džepom.

Ali, pre nego što pređemo na analizu znakova, moramo napomenuti da je ljubav mnogo više od brojeva na bankovnom računu. Ovo je čisto zabavna vožnja kroz svet astrologije i finansija, gde su horoskopski znakovi naši vodiči. Dakle, zategnite svoje pojasove i krenimo u avanturu kroz ovaj neobičan svet!

Bik (20. april - 20. maj)

Bikovi su poznati po svom materijalizmu i ljubavi prema luksuzu. Iako nisu nužno sponzoruše, vole partnera koji im može priuštiti udoban život. Volite li skupoceni restoran ili elegantno putovanje, Bik će verovatno biti na vašem broju.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lava privlače sjaj i luksuz, pa im se često sviđaju partneri koji im to mogu pružiti. Međutim, oni su takođe velikodušni i velikodušno će deliti svoje blagostanje s voljenima.

Profimedia
 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vage su poznate po svojoj estetskoj osetljivosti i sklonosti ka umetnosti i lepoti. Ovi znakovi uživaju u luksuznim iskustvima i elegantnim stvarima, pa će se osećati privučenima partnerima koji mogu pratiti njihovu stilsku crtu.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije su strastvene i duboko emotivne, ali takođe vole kontrolisati situaciju. Partneri s dubokim džepom mogu im pružiti osećaj sigurnosti koji često traže.

Profimedia
 

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarci su fokusirani na karijeru i materijalni uspeh, pa će ceniti partnere koji dele iste vrednosti i ambicije. Možda nisu sponzoruše, ali su sigurno privučeni uspešnim osobama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike