Veza sa ovim horoskopskim znakom je nemoguća, on ne brine mnogo o vašim osećanjima

13.09.2023

19:20

0

Autor: K. B.

Strelac je znak koji odiše megalomanijom tolikom da mu se često čini da je njegov vlastiti život mali i nezanimljiv

Veza sa ovim horoskopskim znakom je nemoguća, on ne brine mnogo o vašim osećanjima
Copyright Profimedia

Kada mu se promene ukusi, ne vidi razlog zašto bi nastavio iskazivati simpatije prema drugima. Sloboda mu je izuzetno važna, pa se često ne obazire previše na druge u svojim planovima i razmišljanjima. Prvenstveno razmišlja o sebi i svojim potrebama.

Vaša osećanja su obično na drugom planu jer je Strelac sebičan i često nema vremena za druge. Možda neće primetiti svoje lične greške, a kad mu se skrene pažnja na njih, može vas kritikovati na najgrublji način.

Suprotno tome, može dugo razmišljati o situacijama i odlukama. Spreman je na posvećenost, ali će uvek tražiti svoju korist. Partner Strelca treba biti mudar i taktičan jer su oni često kritični prema partnerima i primete njihove greške.

Pixabay
 

Strelac ima ogromno interesovanje za svet oko sebe i često se uključuje u rad različitih društvenih organizacija i rešavanje praktičnih problema u svojoj zajednici.

On je osoba koja se ističe u javnosti i često smatra da mu je vlastiti život dosadan. Čak i ako ništa ne smeta, ljubav i život doživljava kao deo igre. U braku, Strelac se oseća jakim, ali njegov partner mora biti razumevajući, bez ljubomore i fleksibilan, čak i ako to nije njegova prirodna osobina.

Da biste pratili i zadovoljili njihove interese, morate biti pravi umetnik. Život s njima nije težak, ali zbog nedostatka osećaja, nestrpljivosti prema ograničenjima i pravilima, partneri Strelca moraju proširiti svoje horizonte kako bi bili usklađeni s njima.

Njihove strasti uključuju sport i avanturu, a oni su veseli saputnici koji doživljavaju ljubav kao srećan trenutak. Sve njihove emocije i želje usmerene su ka brzim i trenutnim akcijama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike