Žena im je iznad svega: Muškarci u ovim horoskopskim znacima će napustiti prijatelje zbog ljubavi

25.08.2023

10:20

0

Autor: K. B.

Neki muškarci su spremni da napuste čak i najdublja prijateljstva zarad ljubavi prema svojoj partnerki

Žena im je iznad svega: Muškarci u ovim horoskopskim znacima će napustiti prijatelje zbog ljubavi
Copyright Profimedia

Njihova predanost i posvećenost ženama koje vole često mogu prevagnuti u donošenju odluke između ljubavi i prijateljstva. Evo pregleda nekoliko horoskopskih znakova čiji su muškarci skloni napuštanju prijatelja zbog ljubavi:

Rak (22. jun - 22. jul)

Muškarci rođeni u znaku Raka su poznati po svojoj emotivnoj i privrženoj prirodi. Kada se zaljube, često stavljaju potrebe svoje partnerke iznad svega ostalog. Njihova sklonost ka brizi i zaštiti često može dovesti do toga da se odreknu prijatelja kako bi bili sa svojom voljenom osobom.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vage su poznate po svojoj potrebi za ravnotežom i harmonijom u svim aspektima svog života. Kada su zaljubljeni, mogu biti spremni da napuste svoje prijatelje kako bi održali sklad u odnosu sa svojom partnerkom. Njihova želja da izbegnu konflikte može ih navesti da pretpostave ljubav nad prijateljstvom.

Freepik
 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije su strastvene i intenzivne ličnosti. Kada se zaljube, mogu biti potpuno posvećeni svojoj partnerki i spremni da žrtvuju sve druge veze zarad ljubavi. Njihova duboka emocionalna veza sa partnerkom često može dovesti do udaljavanja od prijatelja.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe su izuzetno suosjećajne i saosećajne osobe. Kada su zaljubljene, stavljaju partnerkinu sreću i zadovoljstvo iznad svega ostalog. Njihova potreba da budu sa svojom voljenom osobom i da je čine srećnom može ih naterati da se udalje od prijatelja.

Freepik
 

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčevi su često posvećeni svojim ciljevima i ambicijama. Međutim, kada pronađu ljubav, mogu se potpuno posvetiti partnerki i staviti je iznad svojih drugih obaveza, uključujući i prijatelje. Njihova ozbiljnost i odgovornost mogu ih navesti da donesu teške odluke kako bi podržali svoju voljenu osobu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike