Saznajte kako će retrogradni Merkur u Devici uticati na svaki znak Zodijaka

24.08.2023

13:20

0

Autor: K. B.

Retrogradni Merkur je astrološki fenomen kada se čini da se Merkur kreće unazad na nebu, iako se zapravo radi o optičkoj iluziji uzrokovanoj kretanjem Zemlje i Merkura oko Sunca

Saznajte kako će retrogradni Merkur u Devici uticati na svaki znak Zodijaka
Netrpeljivost - Copyright Profimedia

Ovo se često percipira kao period kada dolazi do poteškoća u komunikaciji, tehnologiji i planiranju. Evo kako se očekuje da retrogradni Merkur u Devici utiče na svaki horoskopski znak:

Ovan (21. mart - 19. april)

Retrogradni Merkur može dovesti do nesporazuma u komunikaciji sa kolegama i prijateljima. Pripazite na detalje i razmislite pre nego što donesete odluke.

Bik (20. april - 20. maj)

Ovaj period može doneti izazove u finansijskim pitanjima i planiranju budžeta. Pripazite na svoje troškove i izbegavajte impulsivne kupovine.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Retrogradni Merkur može doneti poteškoće u komunikaciji sa partnerom ili bliskim osobama. Jasno izražavanje osećanja će biti važno da se izbegnu nesporazumi.

Pexels

Rak (21. jun - 22. jul)

Ovaj period može doneti izazove u radnoj sredini i organizaciji svakodnevnih zadataka. Pripazite na zdravlje i fizičko blagostanje.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Retrogradni Merkur može doneti kreativne blokade i nesporazume u komunikaciji sa decom ili romantičnim partnerom.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Retrogradni Merkur će se odvijati u vašem znaku, pa može dovesti do poteškoća u komunikaciji, posebno u vezi sa ličnim identitetom i ciljevima. Pripazite na to kako se predstavljate drugima.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ovaj period može doneti izazove u komunikaciji sa porodicom i bliskim osobama. Pripazite na ravnotežu između svojih potreba i potreba drugih.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Retrogradni Merkur može doneti nesporazume u komunikaciji sa braćom, sestrama ili osobama iz okruženja. Pripazite na detalje i budite jasni u svojim porukama.

Freepik
 

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Ovaj period može doneti izazove u finansijskim pitanjima i komunikaciji sa partnerom u vezi novca. Pripazite na svoje resurse i budžet.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Retrogradni Merkur može doneti komunikacijske izazove u vezi sa ličnim ciljevima i planovima za budućnost. Pripazite na to kako se izražavate pred drugima.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Ovaj period može doneti nesporazume u komunikaciji sa prijateljima i u društvenim aktivnostima. Pripazite na to kako se izražavate u grupama.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Retrogradni Merkur može doneti komunikacijske izazove u profesionalnim situacijama i sa autoritetima. Pripazite na svoje profesionalne obaveze i budite pažljivi u komunikaciji sa nadređenima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike