Astrolog za 24sedam otkriva koji će znak u ljubavi biti najveći gubitnik, a ko srećni dobitnik u 2023. godini

01.01.2023

16:34

0

Autor: 24sedam

Ko će u novoj godini biti najveći srećnik u ljubavi, a ko će i dalje nastaviti da traga za srodnom dušom, za naš portal otkriva astrolog Kristina Ašković

Astrolog za 24sedam otkriva koji će znak u ljubavi biti najveći gubitnik, a ko srećni dobitnik u 2023. godini
Horoskop i ljubav u 2023. godini - Copyright Profimedia

Vatreni znaci 

Ovan, Lav i Strelac mogu vec od 15. januara očekivati radikalno poboljšanje, zalet i optimizam po pitanju ljubavi, pogotovo ako je aktuelna neka osoba, odnosno ljubav koja je trebalo, a nije se iz raznih razloga, do sada realizovala.

Ako je stara ljubav u pitanju, u novoj godini biće u novom ruhu, a ako ste sami ili tugujete za nekim, apsolutno vam sledi jedan osvežavajuć i dinamičan period.

Proleće donosi sjajne opcije, možete očekivati procvat, harmoniju, dosta putovanja, kreativnosti, čak je moguća i prinova većem broju parova, pogotovo ukoliko vaši lični horoskopi korepsondiraju sa tranzitnim aspektima.

Svakako jednima će se sreća u ljubavi odraziti na potpunu promenu na ličnom životnom planu, drugima u smislu potomstva, a nekima u smislu odlaska ili preseljenja u inostranstvo, neki od vas će se vratiti na fakultet i dobiti dugo čekanu diplomu.

Pexels
 

Zemljani znaci

Bik, Devica i Jarac će imati izuzetno sudbinske preokrete u ovoj godini koja će se najčešće ticati poslovnih oblasti života, međutim, baš na poslu srešćete ljubav svog života. Tu se krije neko ko vam ljubav prećutkuje.

Ovo je najbolja opcija za ove zodijačke znakove da spoje lepo i korisno, za Jarčeve i Device otvara se mogućnost da sa partnerom započnu i neki privatni biznis, a Bikovi će se naravno baciti u hedonizam i uživanje u životu i svim sladostrastima koje život i ljubav donose.

Izuzetno povoljan period za sve koji su rođeni u zemljanim znacima je od 15.5.2023 pa sve do 20.10.2023  - u ovom periodu očekujte neočekivanu ljubav i ne budite previše tromi, stidljivi i tvrdoglavi, pokažite emociju, simpatiju, dopadanje. Krenite u susret sudbini i pomozite sebi da realizujete ljubav koju vam svemir nesebično daruje.

Pexels
 

Vazdusni znaci

Blizanci, Vage i Vodolije - Proleće je vaše vreme. Period godine kada se pripadnici ovih znakova najbolje osećaju, te će se za njih otvoriti razne opcije za druženje, provod i neki netipičan hobi. Bitno je samo da podijum gde sreću ljubav bude zanimljiv i da bude prisutan veći broj ljudi.

Za nekoga to može biti učionica, za nekoga studentski kabinet, ili bilo kakav javni događaj,  svakako opcija druženja i vrlo intenzivnog socijalnog života radi za vašu ljubav.

Kod većine pripadnika vazdušnih znakova aspekti će doneti dosta flerta, lepih susreta, opcija za ljubav. Međutim, ne tražite od ljubavi previše da vam se ne desi da ostanete sami. Što se tiče vazdušnih znakova najteže će biti Vodolijama pred kojima će biti mnogi izazovi, posle kojih će iz korena preokrenuti i život i partnerske odnose.

Kritičan period će biti u martu, krajem maja i u oktobru. Dakle pamet u glavu, sada je već vreme da sednete i razmislite šta više ne želite da tolerišete i šta vam je zaista potrebno u ljubavi.

Unsplash
 

Vodeni znaci

Rak, Škorpija i Ribe - trio vodenih znakova će vrlo izazovnu 2023. na neki način malo prespavati, a malo amortizovati prebacivanjem fokusa sa ljubavi na finansije, dom i porodicu.

U tom smislu moguća su preseljenja, dobijanje nasledstva, povoljni krediti, putovanja, ali ljubav je stavljena pod test.

Da li ćete ući u raskide, razvode ili ipak ostati u vezi, ali se emotivno udaljiti od partnera, to zavisi od ličnog horoskopa. Svakako je savet da ovaj malo izazovniji period iskoristite za dublji rad i iskrenost pred sobom kada su u pitanju partnerski odnosi.

Većini predstavnika vodenih znakova kraj maja meseca i jun mogu doneti povoljne ishode u emotivnom životu kao i oktobar i novembar.

Dakle, najviše sreće u ljubavi će svakako imati Ovnovi, a ni Strelčevima neće biti loše, najveći izazovi smeše se Vodolijama i Rakovima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike