Bliži se mlad mesec u Lavu: Spremite se za iznenađujuće vesti i značajne promene u odnosima

12.08.2023

10:24

0

Autor: K. O.

Uz mlad mesec, Venera je retrogradna, a snažan uticaj nose Uran i Lilit

Bliži se mlad mesec u Lavu: Spremite se za iznenađujuće vesti i značajne promene u odnosima
Copyright Freepik

Za svega četiri dana, 16. avgusta 2023. godine dešava se mladi mesec u Lavu i to u 10 sati i 48 minuta. Ovaj događaj označava početak novog mesečevog ciklusa.

Istovremeno, prisutni su i drugi astrološki uticaji, poput retrogradne Venere i aktivnosti Urana, što naglašava element promenjivosti. Postoji mogućnost iznenađujućih vesti koje bi mogle doneti značajne promene u našim životima, posebno u vezi sa odnosima.

Ovaj početak mesečevog ciklusa omogućava nam da "brišemo" određene aspekte naših života, posebno u vezi sa emocionalnim aspektima. Period mladog Meseca pruža priliku za resetovanje i može nas voditi ka evoluciji kroz situacije povezane sa našim emocijama. Takođe, vreme mladog meseca povoljno je za postavljanje namera za naredne nedelje. Energiju mladog meseca možemo iskoristiti kako bismo razjasnili na šta želimo da se fokusiramo u svojim životima.

Mladi mesec u Lavu donosi energiju koja podržava kontakt sa strašću i podstiče nas da se vratimo projektima ili hobijima koji su nam pružali radost, a koje smo možda zapostavili. Ova faza donosi mogućnost da dajemo prednost radosti i lakoći.

Kvalitet Lavove energije koji se ističe je jednostavnost. Smanjenjem komplikacija, život može postati lakši, emocionalno manje opterećujuć, i možemo stvoriti mesto za veću radost.

Trebalo bi da razmislimo o tome šta bismo mogli pojednostaviti u svojim životima. Gde previše komplikujemo situaciju ili dozvoljavamo svojim emocijama da je učine težom nego što jeste?

Pexels
 

Mlad mesec i retrogradna Venera

Osim toga, prisutna je i energija retrogradne Venere, koja takođe igra važnu ulogu u ovom periodu. Ako ste već bili pod uticajem retrogradne Venere, ovaj mladi mesec može dovesti situacije do vrhunca.

Retrogradna Venera može izazvati poteškoće u odnosima, kako sa drugima, tako i u vezi sa novcem i sopstvenom vrednošću. Odnos sa drugima može dovesti do postavljanja granica, rešavanja konflikata i odlučivanja kada je pravo vreme za udaljavanje.

Takođe, retrogradna Venera može razotkriti blokade u primanju i davanju ljubavi u našim životima, a neki odnosi mogu nam postati učitelji za ovo razumevanje.

Porast ženske energije zbog Lilit

Uz sve ovo, Crni Mesec Lilit je takođe aktivan, naglašavajući snažan porast ženske energije. To podseća na potrebu da se zauzmemo za sebe, priznamo sopstvenu vrednost i ne odustajemo od svojih uverenja.

Na kraju, prisustvo Urana dodatno doprinosi promenjivosti situacija. Kombinacija energija Urana, Venere i Crnog Meseca Lilit može doneti neočekivane vesti koje će uzrokovati velike promene u životima, posebno u vezi sa odnosima.

Freepik
 

Važno je napomenuti da astrološki uticaji ne uzrokuju direktno događaje, već mogu delovati kao okidači. Mlad mesec uvek označava vreme za nove početke, pa ako nešto napusti vaš život u ovom periodu, znajte da uvek postoji prilika za novi početak.

Iako energija mladog meseca u Lavu donosi snažan potencijal, preporuka je da se fokusirate na kreiranje jednostavnosti. Možda će biti izazovno na početku, ali ako održite svoju nameru, možete primetiti postepeno olakšanje i promene u svojim iskustvima, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike