Lažna nada, izdaja i prošlost koja dolazi po svoje: Tri znaka Zodijaka kojima će avgust biti baš težak

02.08.2023

19:19

0

Autor: K. O.

Pripremite se na udarce

Lažna nada, izdaja i prošlost koja dolazi po svoje: Tri znaka Zodijaka kojima će avgust biti baš težak
Copyright Unsplash

Iako niko ne voli da bude nosilac loših vesti, nekoliko ne baš najboljih će nam doći tokom avgusta 2023. godine. Čini se da sezona Lava izaziva probleme za tri horoskopska znaka ovog meseca.

Ipak, da ne okrivimo Lava za sve, jedino što on radi je da ubrzava naše motore. Gde ćemo izabrati da vozimo te motore, zavisi od nas. Za tri horoskopska znaka, ništa nam ne ide. I, kako stoji, obično trpimo posledice kada smo deo problema. Dobrodošli u avgust 2023. godine, gde životi nisu laki, a „nema leka za letnji bluz“.

Hmm, a sem Lava ima još osumnjičenih za neprilike. Imamo pun mesec prvog i poslednjeg dana u mesecu, što znači da počinjemo i završavamo u ludilu. Mesečevo ludilo uzima maha, i iako to možda više liči na šalu, u tome ima istine. Uz pomoć Plutonovog kvadratnog čvora i Merkurovog konjunkta Saturna, samo da znamo da ćemo se boriti protiv zakona, a zakon će pobediti.

Međutim, ne može se precizno reći koliko destruktivan može biti Mars u konjunkciji Neptuna ili koliko se depresivno možemo osećati tokom Marsovog trigona sa Plutonom.

Na samom zatvaranju avgusta, bićemo pogođeni Marsom u Vagi kao da treba da se bacimo tako daleko od ravnoteže. Možda se nećemo ni prepoznati do kraja ovog meseca. Nadamo se da će nas sezona Device vratiti na pravi put sa pozitivnošću i dobrotom.

Tri horoskopska znaka sa teškim horoskopima u avgustu 2023:

1. Rak (21. jun - 22. jul)

Ovo nije ono što ste imali na umu za 'letnje aktivnosti', a ono što izgleda da će se desiti je da ćete vi i dobar prijatelj 'ići svojim putem.' Šta? Kako se to dogodilo? Zar niste vas dvoje bili samo najbolji prijatelji sve do... juče? Pa, čini se da se ovo spremalo već neko vreme, i trebalo je da Lav dobije ogromnu energiju da vas dvoje izađete i pokažete svoje pravo lice.

Unsplash
 

Čini se da vaš prijatelj veruje u nešto što vas vređa, i dok ste pokušavali da budete miran, prihvatajući, saosećajan drug, istina je da ne možete da se nosite sa onim čime se oni sada bave, i kako mesec odmiče želećete da progovorite. Evo zagonetke: čim 'ljubazno' pomenete da se ne slažete sa njima, oni će vas ukloniti iz svog života. A samo si pokušao da budeš fin.

2. Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ono sa čime živite i sa čime se nosite tokom avgusta je veliko razočarenje zbog lažne nade. Imali ste oči uprte u nešto što vam ne ide. Idealizam to čini ljudima. Ali ovo je lično i ide vam na živce. Nešto što ste uradili u julu stvorilo je okolnosti za sve što se dešava u avgustu.

Možda ste mislili da će se stvari nekim čudom promeniti ili da ćete nekako dogurati do prve linije gde vam se dešavaju sve prilike i čudesni događaji, a opet, ceo avgust vam pruža iste stvari. To vas ljuti, sama ideja da se ništa nije promenilo. Uradili ste dobru stvar, očekivali ste više za svoj trud, a avgust vam samo pokazuje da život ide dalje...Onakav kakav jeste.

Profimedia
 

3. Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Jedina stvar koju mrzite je da vas prave budalom, a to vas tako duboko pogađa jer volite da predstavite sebe drugim ljudima kao velikog i dobroćudnog vođu. Čak ste ponekad skloni da verujete u to jer volite sliku da ste guru, prosvetljeni; impresionirate se. Jedini problem je što će se tokom avgusta 2023. neko zlobno okomiti na vas, iako to niste tražili.

Zaboravljate da vaš guru put ponekad gazi druge i da ti 'drugi' nisu nužno slabi ljudi koji ne traže osvetu. Avgust vam bez sumnje pokazuje da ste se petljali sa pogrešnom osobom, jer ta osoba neće mirno sedeti i dozvoliti vam da radite po svome. Ding dong, pogodi ko dolazi na večeru? Tvoja prošlost, Vago. Postavi tanjir, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike