Četiri znaka Zodijaka kojima avgust donosi raskid: Teška srca sviraće kraj jer je on neizbežan

03.08.2023

13:31

0

Autor: K. O.

Za nekoga to možda i neće biti loše vesti jer raskid ume da donese i olakšanje, pa i novi početak

Četiri znaka Zodijaka kojima avgust donosi raskid: Teška srca sviraće kraj jer je on neizbežan
Kakvog muškarca želite - Copyright Unsplash

Četiri horoskopska znaka se odljubljuju i prekidaju svoje veze ovog avgusta. A za to je krivo nekoliko astroloških tranzita.

Šta bi avgust mogao da učini toliko lošim da moramo prekinuti naše odnose? Pa, gledamo na situacije koje su pogoršane određenim astrološkim tranzitima.

Drugim rečima, ako se ovog meseca odljubimo i zbog toga završimo raskidom naše veze, to nije zato što je neki tranzit to učinio. Imamo daleko više slobodne volje od toga. Ono što će se na kraju desiti je da će nas tranziti samo malo pogurati ka neizbežnom.

Ovo je mesec Lavova i dok Devica dolazi u poslednjoj nedelji, osećaj je sav lavovski, sve vreme, a to znači velike ćudi, glasnu viku, velike svađe i mnogo „U pravu sam!"

Kao što svi znamo, kada su u pitanju ljubav i romansa, mnogo se toga svodi na to koliko smo spremni na kompromis.

Ljubavne veze napreduju u uslovima dogovora. Kada ne pravimo kompromise, jedna strana postaje dominantna, a druga slabija... i ogorčenija. Tako je Lav donekle odgovoran za konačno guranje preko ivice. Avgust će gurnuti četiri horoskopska znaka do njihovih granica, a kada se ta granica dostigne, vreme je za zbogom.

Unsplash
 

Imamo mnogo Venere na nebu, ali kada nađemo Veneru u kvadratu sa planetama kao što je Uran, pogledamo nevolje, koje su stvorene da potraju. Što se više približavamo sezoni Device, biće očiglednije za ova četiri horoskopska znaka da stvari ne treba samo da se menjaju, moraju da se završe zauvek. Žao nam je što nosimo loše vesti, ali četiri horoskopska znaka će se odljubiti i prekinuti svoje veze u avgustu 2023.

Četiri horoskopska znaka koja se odljubljuju i prekidaju svoju vezu u avgustu 2023:

1. Blizanci (21. maj - 20. jun)

Energija Lava iznosi na videlo sve nezadovoljstvo u vašoj ljubavnoj vezi, a niste samo vi ti koji se osećate neprijatno i nezadovoljno kako su se stvari ispostavile. Tu je i partner. Avgust će vas naterati da poslednji put pokušate da upalite plamen koji je nekada tako jako goreo, ali vi, Blizanci, znate u svom srcu da više ne može da sija kada se ugasi.

Osećate se loše zbog onoga što znate da će se dogoditi, ali šta možete učiniti? Nije da niste pokušali, i iskreno, jedina stvar koja vam je 'OK' je to što znate da je vaš partner na istom putu kao i vi, tako da nije da će neko od vas nekoga povrediti. Oboje shvatate da nije samo gotovo, već je prošlo već neko vreme. Sada, samo treba da uđete na mesto gde to možete nazvati 'zvanično završenim'.

2. Devica (23. avgust - 22. septembar)

Vaša veza je dugo bila na ivici, a kako se sve više približavate svom Sunčevom znaku Device, osećate se kao da takođe znate zašto ne može da se nastavi. Lavova energija vas može napumpati da se osećate spremno za napad, ali to vas neće naterati da to okončate.

Profimedia
 

Tu je i činjenica da više ne osećate ništa prema osobi sa kojom ste u vezi, a sada kada je strašna istina o tome izašla na videlo, ne možete ništa više nego da prekinete to i oslobodite vas oboje od vaše zajedničke bede. Avgust završava dugu ljubavnu vezu; iako je možda tužno, neophodno je.

3. Jarac (22. decembar - 19. januar)

Zanimljivo je da će Lilit energija koja prožima mesec avgust činiti vašu vezu, a to je zato što ovo nebesko telo ima tendenciju da vas natera da se zapitate o stvarima poput: "Zašto sam u ovoj vezi?" Kada Venera bude u kvadratu sa Jupiterom 22, vi ćete odlučiti, a kada Lav pređe u Devicu, to će biti gotova stvar.

Ovo ne može dalje, i neće se nastaviti. Podelili ste lepa vremena sa svojim bračnim drugom, ali ništa ne traje večno, i sada ste spremni da to prihvatite. Nije bilo lako, ali uz nedostatak ljubavi, ne vidite smisao pokušavati. Vaš partner se možda i dalje drži prošlosti, ali nema ništa za vas u prošlosti, pa to završavate teška srca s njima. Vidiš istinu, iako surovu, znaš da nema alternative. Moraš to okončati.

Profimedia
 

4. Ribe (19. februar - 20. mart)

Prvi dan kada započinje proces raskida sa partnerom, je prvi dan avgusta jer Pun Mesec u Lavu otvara toliko kosmičke energije da jedva možete da preživite dan, a da ga ne završite odmah. Ne želite da to pretvorite u dugotrajan proces. Želite da budete ljubazni i pažljivi prema nekome ko vam je verovao.

Ne želite da im slomite srce jer ih poštujete. Jednostavno više niste zaljubljeni u njih, i osećate da ih svakodnevno sve manje volite. Ne želite da čekate dan kada ste toliko udaljeni od partnera da se prema njemu ponašate loše. I tako još od početka avgusta pokrećete predlog za prekid veze. Možda vam se srce lomi, ali shvatate da je mnogo gore za vas ako ostanete, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike