Mlad mesec donosi sreću: Otkrijte tri znaka koji će najviše uživati u odmoru i punjenju baterija

16.07.2023

13:20

0

Autor: K. B.

Mlad mesec koji dolazi 17. jula u znaku Raka donosi pojačane emocije i želju za novim počecima

Mlad mesec donosi sreću: Otkrijte tri znaka koji će najviše uživati u odmoru i punjenju baterija
Copyright Pexels

Iako će mnogi osetiti intenzivne promene, neki horoskopski znakovi će se posebno dobro nositi sa energijom ovog mladog meseca i osećati se opušteno.

Za Rakove, ovaj mlad mesec će biti poseban trenutak. Sa Mesecom, njihovim vladarom, u svom znaku, osećaće se spokojno i sigurno. To je prilika da se uspore, stave sebe na prvo mesto i dočekaju nove mogućnosti. Preporučuje se da se priušte prijatan odmor kod kuće pre nego što se upuste u dalje avanture.

Pexels
 

Lavovi mogu koristiti ovaj mlad mesec za uživanje u svom mirnom prostoru. Važno je postaviti granice i dopustiti sebi da uživate u samoci. Uz omiljenu masku za lice, dnevnik i opuštajuću muziku, mogu se posvetiti introspekciji, ali i zadržati stranu ličnosti koja voli zabavu.

Ribe će osetiti kreativan i senzualan podsticaj ovog mladog meseca. To je vreme za planiranje projekata ili romantičnih pogleda na koje su bacile oko. Pre nego što donesu važne odluke ili naprave poteze, mogu iskoristiti ovo vreme za odmor i pripremu. Bilo da je to crtanje prvog poglavlja romana ili prijava za čas plesa, važno je da se odmore unapred kako bi puni energije dočekali nove izazove.

Uživajte u pozitivnom uticaju predstojećeg mladog meseca i iskoristite ga da se opustite, napunite baterije i donesete važne odluke u skladu sa svojim znakom Zodijaka.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike