Ova tri znaka Zodijaka jednostavno ne veruju da će ikada pronaći pravu ljubav

15.07.2023

13:20

0

Autor: K. O.

Nekada svi to pomislimo, ali ova tri znaka Zodijaka su inače vrlo pesimistični kada je ljubav u pitanju

Ova tri znaka Zodijaka jednostavno ne veruju da će ikada pronaći pravu ljubav
Copyright Freepik

Kada smo razočarani ili iznevereni svi smo skloni da pomislimo kako nikada nećemo pronaći pravu ljubav. Jednostavno, u trenucima samoće i očaja, ovakve misli mogu nam se činiti sasvim logičnima.

Činjenica je da baš nije lako pronaći pravu osobu, te da se nekome to desi tek mnogo kasnije u životu. Ne pomaže ni to što su međuljudski odnosi često površni i isprazni u vreme kada se brzo živi.

Ipak, postoje neki horoskopski znakovi koji se posebno ističu zbog pesimizma kada je u pitanju ljubav. Ova tri prednjače.

Devica

Device su poznate po svojoj analitičnosti i perfekcionizmu. Često proučavaju i analiziraju svaki detalj, što uključuje i njihove ljubavne odnose. Iz tog razloga, mogu biti vrlo kritične i skeptične prema potencijalnim partnerima. Strah od greške ili neuspeha može ih naterati da veruju kako neće pronaći pravu ljubav.

Freepik
 

Jarac

Oni su vrlo oprezni i metodični, a ponekad čak i pesimisti. Kada je u pitanju ljubav, ne žele da budu ranjivi. Oni mogu da smatraju da je ljubav nestabilna i nesigurna, stoga često grade zidove oko svog srca, odnosno kako bi se zaštitili. Ovo može dovesti do toga da veruju da nikada neće pronaći pravu ljubav.

Vodolija

Više od bilo čega Vodolije cene svoju slobodu i nezavisnost. Često mogu da budu distancirani i hladni, što može stvoriti utisak da ne veruju u ljubav. Pošto su skloni individualizmu, oni često veruju da nikad neće pronaći nekoga ko bi ih voleo baš takve kakvi jesu, piše Index.hr.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike