Otkrijte koji ste filmski junak prema znaku horoskopa: Oni rođeni u novembru imaju karakteristike Vita Korleonea!

06.07.2023

19:20

0

Otkrijte kako se horoskopski znaci mogu povezati sa nezaboravnim filmskim junacima

Otkrijte koji ste filmski junak prema znaku horoskopa: Oni rođeni u novembru imaju karakteristike Vita Korleonea!
Copyright Profimedia

Filmovi su neiscrpna inspiracija koja nas uvodi u različite svetove i priče. Upravo kao što su filmski junaci nezaboravni, tako i horoskopski znaci imaju svoje karakteristike koje ih čine posebnim. 

Otkrijte kako se horoskopski znaci mogu povezati sa nezaboravnim filmskim junacima.

Ovan - Indijana Džouns

Ovan je hrabar, avanturistički nastrojen i spreman na izazove. Baš kao i slavni arheolog, Ovan će krenuti u potragu za avanturom, neustrašivo se suočavajući sa opasnostima. On je vođa, hrabar i uporan, karakteristike koje su neizostavne za uspeh u bilo kojoj avanturi.

Profimedia
 

Bik - Forest Gamp

Bik je poznat po svojoj postojanosti, izdržljivosti i čvrstoj veri. Baš kao i junak Forest Gamp, Bik će uporno i sa strpljenjem koračati kroz život, suočavajući se sa svim izazovima. On je istinski vernik u svoje vrednosti i zalaganje za ostvarenje svojih ciljeva.

Profimedia
 

Blizanci - Džek Sperou

Blizanci su duhoviti, zabavni i uvek u pokretu. Slično kao što je kapetan Džek Sperou iz serijala "Pirati sa Kariba", Blizanci su šarmantni, vešti u komunikaciji i uvek spremni na avanturu. Njihov duhovit i nekonvencionalan pristup životu čini ih nezaboravnim, baš kao što je i lik Džeka Speroua.

Profimedia
 

Rak - E.T. 

Rak je emotivan, brižan i vezan za svoju porodicu. Slično kao i izvanzemaljac E.T. iz istoimenog filma, Rak će se uvek brinuti o svima oko sebe i pružiti nežnost i podršku. Rak je osoba koja izražava svoje emocije duboko i iskreno, baš kao što je to slučaj sa E.T.

Profimedia
 

Lav - Toni Stark / Ajron Men

Lav je hrabar, samouveren i voli da bude u centru pažnje. Baš kao što je Toni Stark, poznat kao Ajron Men, Lav će se boriti za svoje ciljeve i neustrašivo se suočiti sa svim izazovima. Ovaj znak horoskopa je lider, harizmatičan i uvek teži ka vrhunskim dostignućima, što ga čini sličnim ovom junaku.

Profimedia
 

Devica - Šerlok Holms

Devica je analitična, inteligentna i veoma posvećena detaljima. Slično kao i čuveni detektiv Šerlok Holms, ona će koristiti svoju analitičku sposobnost kako bi razrešila svaku misteriju i problem. Ona je perfekcionista i uvek traži način da unapredi svoje veštine, što je karakteristika koju deli sa Holmsom.

Foto: Profimedia
 

Vaga - Holi Golajtli

Vaga je šarmantna, društvena i voli harmoniju. Slično kao što je Holi Golajtli iz filma "Doručak kod Tifanija", Vaga će nas očarati svojim šarmom i stilom. Vaga uvek teži balansu i ljubaznosti, a čuvena Holi je ikona elegancije i sofisticiranosti.

Profimedia
 

Škorpija - Vito Korleone

Škorpija je tajanstvena, snažna i strastvena. Slično kao Vito Korleone iz filma "Kum", Škorpija je moćna i poseduje duboku emocionalnu snagu. Ona je odlučna i spremna na sve kako bi ostvarila svoje ciljeve, baš kao i Korleone.

Film "Kum"/Profimedia
 

Strelac - Tauriel

Tauriel iz filma "Gospodar prstenova" predstavlja hrabrost, veštinu i neustrašivost. Ona je vešti strelac i borac, uvek spremna da se suoči sa opasnostima i brani ono u šta veruje. Svojom nezavisnošću, avanturističkim duhom i željom da istražuje svet, Tauriela predstavlja karakteristične osobine Strelca. Ona je hrabra i spremna da rizikuje kako bi zaštitila svoje prijatelje i borila se za pravdu.

Foto: Profimedia
 

Jarac - Dart Vejder

Jarac je disciplinovan, ambiciozan i posvećen svom cilju. Slično kao što je Dart Vejder iz franšize "Ratovi zvezda", i Jarac će se boriti za svoje ideale i uspeh. Jarac je uporan i ima snagu da prebrodi sve prepreke na putu ka ostvarenju svojih ciljeva.

Ratovi zvezda/Profimedia
 

Vodolija - Neo

Vodolija je inovativna, nekonvencionalna i voli slobodu. Slično kao i junak Neo iz filma "Matriks", Vodolija će istraživati nove ideje i alternative, neustrašivo se suočavajući sa izazovima. Vodolija je vizionar i ima sposobnost da vidi stvari iz drugačije perspektive.

Foto: Flashback FM
 

Ribe - Ameli Pulen

Ribe su sanjarske, emotivne i osećajne. Slično kao i Ameli Pulen iz filma "Amelie", Ribe će pronaći lepotu u malim stvarima i širiti ljubav oko sebe. Ribe su kreativne i imaju dar za izražavanje svoje umetničke strane.

Profimedia
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike