Žetva nagrada: Mlad mesec u Biku 19. maja osvetljava novo poglavlje našeg života, a posebno je povoljan za ova četiri znaka

18.05.2023

13:23

0

Autor: K. O.

Biće puno finansijskog obilja i ljubavi prema sebi

Žetva nagrada: Mlad mesec u Biku 19. maja osvetljava novo poglavlje našeg života, a posebno je povoljan za ova četiri znaka
Copyright Freepik

Počinje novi ciklus! Mlad mesec u Biku događa se 19. maja u 16.:53, a ovaj pozitivan mladi mesec u Biku dodatno će ojačati i prisutnost Jupitera u Biku i Plutona u Vodoliji.

I da sve bude još lakše, Merkur, stručnjak za komunikacije, kreće direktno. S ovom snažnom energijom, dobićemo priliku da napravimo važne promene u našim životima.

Sada je pravo vreme da napravimo neke čvrste i realistične planove i da pripremimo pozornicu za žetvu nagrada.

Ovaj mladi mesec u znaku Bika drži vibraciju uzemljenja, dopuštajući nam da ponovno uravnotežimo naše biće i ponovno se povežemo sa stanjem lakoće.

Dobro je vreme da se posvetite ličnim ciljevima koji izražavaju pozitivnu energiju znaka Bika. Počnite da uživate u jednostavnim zadovoljstvima života, u mirisu ruža ili kafe, osvestite šta je to što vas tačno čini da se osećate prijato i sigurno. Dobar je trenutak i da se preispita odnos prema novcu i materijalnim stvarima.

Freepik
 

Jer ovo novo poglavlje biće puno finansijskog obilja i ljubavi prema sebi. Iako će ovaj aspekt uticati na sve znake horoskopa, za pojedine će biti najplodonosniji. A to su sledeća četiri horoskopska znaka.

Bik

Na pragu ste velikih promena. Nedavno ste pronašli novi nivo samopouzdanja koji vam daje snagu da poduzmete akciju. Nema potrebe za strah jer svako seme koje zasadite urodiće plodom.

Sada je odlično vreme da pretvorite svoje snove i želje u stvarnost. Bilo da proširujete svoje finansijske horizonte ili se fokusirate na svoju ličnu vrednost, ovaj inspirativni mlad mesec podstiče vas da stavite sebe na prvo mesto.

Iako vam je period iza vas bio dinamičan, ovaj mlad mesec vam pruža priliku da se uskladite s onim što vam zaista donosi zadovoljstvo. Zato se počastite ukusnim obrokom, kupite novi komad odeće ili provedite vreme s dragim ljudima s kojima se osećate sigurno i zadovoljno.

Vodolija

Mlad mesec u Biku donosi vam novu energiju i mogućnosti za nove početke vezane za vaš dom. Podstiče vas da prepoznate važnost ravnoteže između spoljnog i unutrašnjeg sveta vašeg doma.

Neka vam ovaj mlad mesec bude podsetnik da vaš dom nije samo prostor, već izvor ljubavi, podrške i sreće. Stvorite ga sa ljubavlju, brinući se o detaljima, a ispunite ga pozitivnom energijom i zahvalnošću. Neka to bude mesto gde pronalazite mir i isceljenje.

Pexels
 

Fokusirajte se na udobnost, užitak i stabilnost. Uživajte u novim počecima koje vam ovaj period donosi.

Škorpion

Sada je vaš fokus usmeren na romantične veze i partnerstva u vašem životu. Ulazite u novo poglavlje svojih romantičnih veza, a ovaj mladi mesec pruža vam izvanrednu priliku da iskoristite sigurnost i podršku koje veze s drugim ljudima mogu pružiti.

Dozvolite sebi da se približite drugima i otkrićete koliko je to iskustvo obogaćujuće. Neka vam ovo iskustvo donese radost i bliskost u vašim romantičnim odnosima.

Lav

Otvaraju se vrata novim mogućnostima u vašem profesionalnom životu. Mlad mesec u Biku osvetljava vašu želju za zadovoljstvom i pouzdanošću u radnom okruženju.

Vaš fokus je na stvaranju nečega što će imati dugoročni uticaj, potvrditi vaše napore i doneti stabilnost, a manje vam je bitno da budete u centru pažnje.

Pexels
 

Budite otvoreni za nove ideje i prilike koje se pojave i ne sumnjajte jer će vas vaša predanost i upornost sigurno dovesti do željenog cilja.

Uživajte u procesu rasta i razvoja. Dopustite da vam mlad mesec u Biku osvetli put i pruži vam mogućnost ostvarenja vaših snova, piše atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike