Pogledajte tarot kartu za svaki horoskopski znak za maj: Kakva će vas energija univerzuma pratiti i koje su vaše ključne reči

12.05.2023

19:21

0

Autor: K. O.

Karte nam otkrivaju tajnu poruku univerzuma

Pogledajte tarot kartu za svaki horoskopski znak za maj: Kakva će vas energija univerzuma pratiti i koje su vaše ključne reči
Copyright Unsplash

Prema mnogima maj je najlepši mesec u godini jer je tada proleće u punom zamahu. Ipak, do sada je ovaj mesec obeležilo i nekoliko teških događaja u našoj zemlji.

A kakvo predviđanje nose tarot karte za ovaj mesec za svaki znak. Astrologija može izgledati kao duhovna praksa, ali ipak ima svoje korene u prirodi. Kosmos je i dalje naš dom, baš kao što je dom za sve zvezde, planete i galaksije. Svi smo mi deo jedinstva koje je univerzum, i zato, kada praktikujemo kartomantiju, drevnu ljudsku i zemaljsku umetnost, dodirujemo univerzalnu svest.

Tu nalazimo smisao. A tarot karte nam omogućavaju da razumemo značenje svega toga. Za maj, svaki znak Zodijaka dobija po jednu tarot kartu. Ova jedna karta će pokazati opšti "ukus" mesečnog horoskopa koji je pred nama. Biće ključna fraza ili reč koja će se lako povezati sa horoskopskim znakom i najbolje je da tu reč ili frazu imate na umu tokom meseca.

Mesečni tarot horoskop za sve horoskopske znake u astrologiji za maj 2023.

Ovan (21. mart - 19. april) - Tarot karta: Car, obrnuto

Može vam doneti priliku za poslovni rast. Preporučljivo je da iskoristite sve mogućnosti koje možete dobiti, ali da čekate svoje vreme i ne trčite pred rudu. Sada ste u odličnoj poziciji i posedujete određenu količinu moći, ali vam je potrebna suzdržanost i staloženost. Upravljajte tempom tokom meseca. Maj izgleda kao fantastično bogato vreme za vas, ali sve je u vašem osećaju za pravac.

Ključne reči: strpljenje, otpornost, izdržljivost.

Bik (20. april - 20. maj) - Tarot karta: Kočija

Ovo je mesec kada počinjete da sprovodite svoj plan u delo. Već neko vreme želite da promenite nešto u svom životu, a maj vam daje priliku da sve to pokrenete. Ako ste želeli novi posao, dobićete ga, ali ono što je najočitije ovde je da ako ste želeli novu lokaciju, sada je vreme da to uradite. Vi ste osoba u pokretu, ne možete biti zaustavljeni i sve što radite je pozitivno.

Ključne reči: izdržljivost, pogon, fokus.

Unsplash
 

Blizanci (21. maj - 20. jun) - Tarot karta: Sedam mačeva

Mesec maj vas stavlja u poziciju moći, ali morate da odigrate sve kako treba u ovom periodu, ili ćete možda na kraju zloupotrebiti svoju privilegiju. To znači da vam se nudi mnogo toga, pa pazite na svoje sebične potrebe. Ne treba vam više od onoga što se ovde nudi, pa budite i zahvalni za ono što imate.

Ključne reči: savesnost, svest, zahvalnost.

Rak (21. jun - 22. jul) - Tarot karta: Dva pentagrama

Biće vam drago da znate da su prilike svuda oko vas i da je toliko toga što želite spremno da ga iskoristite. Ono što vas može usporiti je vaša nesposobnost da donesete odluku. S jedne strane, ideja da imate toliko pozitivnosti za izbor je idealna, a s druge strane, to čini teške izbore i koncept žrtve.

Ključne reči: ravnoteža, odlučnost, odluka. 

Lav (23. jul - 22. avgust) - Tarot karta: Dva štapa, obrnuto

Ovaj mesec izgleda veoma obećavajuće za vas, jer vam pokazuje da ako se posvetite nečemu, možete to stvoriti na način na koji želite da se manifestuje. Naučili ste na teži način i sada vidite da vaše lekcije funkcionišu pozitivno i produktivno. Držite oči na onome što je dobro i izbegavajte da upadnete u zamke preteranog ponašanja.

Ključne reči: disciplina, originalnost, nada.

Devica (23. avgust - 22. septembar) - Tarot karta: Deset pentagrama, obrnuto

Više niste zadovoljni da živite u stalnom stanju finansijske brige, a tokom maja ćete konačno biti na dobitku. Ovo je vaš jedini život i planirate da ga živite punim plućima. Više se ne osećate kao da ste rob računa. Oslobodićete se tokom ovog meseca jer sada vidite svoj život kao dragocen. Novac nije tvoj problem.

Ključne reči: život, ljubav, obilje.

Unsplash
 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar) - Tarot karta: Dvojka pehar

Prijateljstva su vam sve tokom maja 2023. Ponovo ćete zapaliti staro prijateljstvo i shvatiti da je to najbolje za vas. Ne postoji ništa poput mogućnosti da se opustite u prijateljstvu od poverenja, a radost koju ćete dobiti tokom ovog vremena biće ono na čemu ćete moći da gradite u budućnosti.

Ključne reči: srodstvo, kompatibilnost, deljenje.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar) - Tarot karta: Vitez mačeva, obrnuto

Da biste se uspostavili na način na koji želite da budete viđeni, moraćete da pomerite nekoliko planina, ali upravo to je ono u čemu ste dobri. Tokom maja stvorićete radno okruženje koje je i produktivno i strogo i postaćete na neki način heroj i mentor onima oko vas.

Ključne reči: snaga, vođstvo, jasnoća.

Strelac (22. novembar - 21. decembar) - Tarot karta: Zvezda, obrnuto

Vi ste veoma poštovana osoba kojoj će tokom maja biti ponuđeno nekoliko neverovatno zabavnih prilika. Očekujte da ćete putovati i upoznati nove ljude. Iako možda nećete biti finansijski nagrađeni, pokazaće vam se krajnje poštovanje, što bi se kasnije na putu moglo pretvoriti u neverovatan novac. Ostanite pozitivni i blistajte kao dijamant.

Ključne reči: poniznost, individualnost, moć.

Unsplash
 

Jarac (22. decembar - 19. januar) - Tarot karta: Snaga, obrnuto

Možda vas muči nešto za šta ste mislili da ćete do sada prevazići, ali to je u redu. Vi ste jaki i efikasni. Ono što sve ovo znači je da ćete možda morati da promenite plan jer će se pojaviti nešto veoma važno i zahtevaće vašu nepodeljenu pažnju. Takav je život, međutim, sve je dobro. Toliko ste sposobni da se nosite sa gotovo svime da ovde nema brige.

Ključne reči: oduševljen, stabilan, sposoban.

Vodolija (20. januar - 18. februar) - Tarot karta: Trojka mačeva

U maju ćete gledati na svoj ljubavni život sa drugačijim pristupom. Biti iskren prema sebi je ono što je važno ovog meseca za vas, jer prolazite kroz neke radikalne promene u pogledu toga kako mislite o ljubavi i šta želite od nje. Ono što vam u početku može delovati grubo je upravo ono što će vas postaviti na pravi put. Ovog meseca želite da naučite svoje lekcije.

Ključne reči: iskustvo, istina, racionalizam.

Unsplash
 

Ribe (19. februar - 20. mart) - Tarot karta: Šest pentagrama, obrnuto

Maj će za vas biti mesec dobročinstva i volontiranja. Vi ste veoma velikodušna osoba i želite da budete uključeni. Ovo je sjajan trenutak da se pridružite grupi istomišljenika koji svi podržavaju jedan cilj. Steći ćete prijatelje i osećaćete se angažovano i važno tokom ovog vremena.

Ključne reči: nestalnost, duhovnost, dobrota.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike