Svemir vas može učiniti bogatima: Jupiter ulazi u Bika i sa sobom nosi darove za budućnost

11.05.2023

11:24

0

Autor: K. O.

Najpozitivnija planeta astrologije, Jupiter, ulazi u sazvežđe Bika koji je odgovoran za finansije, sticanje i blagostanje

Svemir vas može učiniti bogatima: Jupiter ulazi u Bika i sa sobom nosi darove za budućnost
197877194_795820061079905_1465058042722667787_n - Copyright Aleksandra Dimitrijević/privatna arhiva

Prema astrolozima, ovo će biti mesec za pamćenje. Za nekoliko dana, tačno 16. maja najpozitivnija planeta astrologije - Jupiter, ulazi u sazvežđe Bika, a on je odgovoran za finansije, sticanje i blagostanje.

Ulazak Jupitera u plodnog Bika svima nam obećava povećanje finansijskih ambicija, samim tim rastu nam i obaveze i troškovi.

Jupiter će u Biku boraviti 12 meseci, od 16. maja 2023, pa sve do 26. maja 2024. godine i sada je trenutak da se podsetite perioda od juna 2011. pa do juna 2012. godine kada je takođe Jupiter boravio u ovom znaku. 

U narednih godinu dana mogle bi se dešavati stvari kao što su rešavanje finansija, poboljšanje načina života, kupovina stana, povećanjem zarade, samopoštovanja, ishrane, udobnosti i štednje.

A ono što je posebno zanimljivo je to da ovog maja Jupiter ulazi u Bika, gde se sada nalazi Čvor budućnosti i povezuje se s njim od 26. do 30. maja, što će doneti karmičke životne promene. Jupiter vas može, doslovno baciti, u nove povoljne i finansijski uspešne okolnosti, zahvaljujući pojavi osobe, učitelja, međunarodnom putovanju, pokroviteljstvu ili usavršavanju. Obratite pažnju, šta je to što vam se dešava na ove datume jer vas Svemir doslovno može učiniti bogatima!

Takođe, važan događaj u 2023. godini biće pun Mesec u Biku 28. oktobra, kada će Mesec biti u konjunkciji s Jupiterom, jarko osvetljavajući sferu finansija i samopoštovanja u životu svake osobe.

A da nema kraja iznenađenjima, svedočiće i momenat kada se Jupiter spoji s planetom iznenađenja – Uranom, od 18. aprila do 21. aprila 2024. godine. Tada se u vašem životu mogu dogoditi važne finansijske promene – vezane za nekretnine, finansije (naglo povećanje ili obrnuto gubitak) i samopoštovanje.

Škorpioni, Jupiter ulazi u vaš sektor partnera i klijenata, što znači da možete upoznati novu osobu. Aspekt obećava primanje darova, popularnost, uspešnu promociju vašeg ličnog projekta (na primer, putem oglašavanja i publikacija).

Foto: Pixabay
 

Jarčevi, Jupiter ulazi u vaš sektor dece, što znači da možete dobiti dete tokom ove godine. Takođe, ista kuća natalne karte odgovorna je i za lične projekte – možda ćete imati sopstveni posao koji će biti vezan uz međunarodne teme ili će to biti internet projekt.

A evo šta Jupiter u Biku donosi svakom znaku horoskopa:

Ovan

Jupiter ulazi u vaš sektor finansija i plata, što znači da ćete imati povećanje novčanog toka i fenomenalan porast samopoštovanja. Vrlo je verovatno da možete ići na skupo putovanje – Jupiter u vašoj karti je odgovoran za sektor međunarodnih odnosa i inostranstva.

Takođe, ovaj deo horoskopa tiče se i vašeg sistema vrednosti, što znači da možete osetiti kako vaši prioriteti postaju veći i značajniji.

Tako nije isključeno da uložite u ozbiljno obrazovanje, dobijanje nekog važnog sertifikata.

Bik

Jupiter ulazi u vaš znak, što znači da će cele godine kruna biti baš na vašoj glavi, zahvaljujući ličnim dostignućima.

Nije isključeno ni da dobijete važnu međunarodnu poziciju, neku vrstu diplome ili cenjenu profesiju.

Takođe je verovatno da promene mogu uticati na vaš izgled, prolepšaćete se, a možda i priuštiti markirane artikle i slično.

Blizanci

Jupiter ulazi u vaše polje samoće, što znači da ćete češće želeti da budete sami, možda čak ići na dugo putovanje (npr. u zemlje s bogatom vegetacijom). Osim toga, ovo polje horoskopa odgovorno je i za psihologiju, tako da cele godine možete imati psihologa ili osobu koja će se baviti vašim emocionalnim stanjem i živcima.

U svakom slučaju, pitanja vašeg unutrašnjeg sveta dodatno biće aktuelna, pa ćete se zapitati ko sam ja, šta želim, odakle dolaze moji strahovi, šta ne želim da vidim u sebi?

Duhovne potrage mogu rezultirati nekom vrstom isceljenja – za godinu dana osetićete da je težina nestala i počinje povoljno razdoblje rasta, poboljšanja samopoštovanja. Verovatno ćete se rešiti neke vrste težine, depresije, ogorčenosti.

Imaćete osećaj da vam se dogodilo neko čudo, nekakvo otkrovenje odozgo.

NASA via AP
 

Rak

Jupiter ulazi u vaše polje prijatelja, saradnika i ambicija za vašu budućnost. To znači da ćete tokom godine imati ceo tim ili grupu ljudi koji će vam pomoći da ostvarite neki cilj.

Na poslu se mogu pojaviti i neke kolege na koje se možete osloniti, a među prijateljima – mentor, guru, vrlo bogata i čvrsta osoba.

Isto polje horoskopa odgovorno je i za buduće planove – možete rasti u svojim ambicijama, te biti snažno fokusirani na finansije.

Lav

Jupiter ulazi u vaše polje statusa i titula tako da možete dobiti viši položaj, a u očima javnosti bićete vrlo autoritativni i uspešni. Osim toga, Jupiter vam može dovesti šefa iz inostranstva koji će vam pomoći u promociji vašeg projekta.

Možda ćete dobiti i početak koji će biti povezan s vašim ličnim projektom.

Takođe, ovaj sektor vaše natalne karte odgovoran je i za slavu, pa čak možete negde javno govoriti, postati autoritet za mnoge.

Devica

Jupiter ulazi u vaše polje putovanja, što znači da vas čeka putovanje negde u inostranstvo, što će uveliko proširiti vaš pogled na svet. Takođe je verovatno da ćete u tom razdoblju dobiti diplomu, sertifikat ili ćete imati učitelja.

Za neke Device ovaj aspekt znači neku vrstu duhovnog prosvetljenja. Možete početi da verujete u nešto ili će vam se sistem vrednosti jako proširiti.

Uopšteno, Jupiter će napraviti pozitivan aspekt prema vašem Suncu, što znači da ćete jednostavno napredovati i profesionalno i u smislu vaše svesti. Ovo je aspekt uspešnog i prijatnog rasta.

Profimedia
 

Vaga

Jupiter ulazi u vaše polje krize i velikih finansija, što znači da možete podići kredit, hipoteku, početi da štedite novac za porodični budžet ili dobiti veliko osiguranje. Postoji i mogućnost velikih promena u vašem životu, koje ćete doživeti kao veliku krizu.

Ovo stanje uma može biti povezano sa zanimanjem za psihologiju, pa tako možete u sebi “otkriti” komplekse i strahove o kojima niste ni razmišljali.

Nije isključeno ni da vam se pojavi intimna veza, koja će za vas postati svetla i sudbonosna.

Škorpion

Jupiter ulazi u vaše polje partnera i klijenata, što znači da možete upoznati novu osobu. Aspekt obećava primanje darova, popularnost, uspešnu promociju vašeg ličnog projekta (na primer, putem oglašavanja i publikacija).

Onima koji trenutno traže posao Jupiter može doneti veliki ugovor s međunarodnom organizacijom koji će uvelike povećati vaše prihode.

Ako želite da se venčate, verovatno ćete u roku od godinu dana verovatno dobiti ponudu.

Strelac

Jupiter se pomera u vaše polje zdravlja i rutine, što znači da ćete se više posvetiti brizi o sebi, a na poslu ćete imati više zadataka koje morate izvršiti. Ne radi se o negativnom aspektu, već o povećanju vašeg zaposlenja kako biste dobili značajniji status u očima kolega.

Možete čak voditi nekoliko projekata u isto vreme – sve će to uroditi plodom za godinu dana, istaći ćete se u očima drugih.

Što se tiče zdravlja, možda imate dobrog lekara koji će vam pomoći da poboljšate režim, ishranu i sport.

Želećete da to bude neko ko je dobar primer za zdrav život, što znači da ta osoba može promeniti vaš celokupan pristup načinu života i dobrobiti.

Pixabay
 

Jarac

Jupiter ulazi u vaše polje dece, što znači da možete dobiti dete tokom ove godine. Takođe, ista kuća natalne karte odgovorna je i za lične projekte – možda ćete imati sopstveni posao koji će biti vezan za neke međunarodne teme ili će to biti internet projekt.

Za vas, Jupiter u Biku formira aspekt trigona prema vašem Suncu – vaše samopouzdanje će definitivno porasti i jednostavno ćete se osećati srećnije.

Razlog će biti u vašoj unutrašnjosti – jednostavno ćete osetiti radost u sebi, ponajviše zbog činjenice da ste jedinstveni i da je to vaša supermoć.

Vodolija

Jupiter ulazi u vaš sektor nekretnina, što znači da vas čeka kupovina kuće, stana ili zemljišta, možda čak i farme. Možete se odlučiti i na ozbiljnu investiciju – izgradnju vinograda, spa centra ili nekog porodičnog imanja.

Takođe, često ova pozicija Jupitera donosi promene u životu roditelja, posebno majki.

Na primer, vaše dete može odlučiti da se školuje, kupi stan u inostranstvu ili čak ode na put oko sveta.

Ribe

Jupiter ulazi u vaše polje veština i komunikacija, što znači da ove godine možete krenuti na obuku, početi da učite strani jezik za komunikaciju s kolegama iz inostranstva ili ćete imati više poslovnih putovanja.

Osim toga, Jupiter može doneti pojavu važne osobe među rođacima – može vam pružiti pokroviteljstvo u dobijanju dokumenata, kao i sticanju ulaznica i nekih vrednosnih papira.

Ako planirate preseljenje, onda se to može dogoditi, ali u formatu prebivališta na gotovo dve adrese. Za one Ribe koje planiraju kupovinu automobila počinje najpovoljnije razdoblje, piše atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike