Kakvi su horoskopski znaci kad se zaljube? Rakovi puštaju suze radosnice, dok Lavovi iznajmljuju privatni avion

12.05.2023

10:20

0

Autor: K. B.

Zaljubljivanje je čudesan trenutak koji može da preokrene ceo univerzum

Kakvi su horoskopski znaci kad se zaljube? Rakovi puštaju suze radosnice, dok Lavovi iznajmljuju privatni avion
Copyright Freepik

Kada se horoskopski znaci upuste u romantičnu avanturu, dešava se nešto neverovatno! Hajde da vidimo kako se različiti znakovi ponašaju kada se zaljube.

Ovan (21. mart - 19. april)

Kada se Ovan zaljubi, to je kao raketa koja je upravo lansirana u svemir. Puni su strasti i energije, spremni da osvoje svet za osobu koju vole. Njihov stil udvaranja je prilično direktan, pa budite spremni da budete iskreni bez zadržavanja. Jedina stvar na koju treba da pazite je da im ne smetate kada krenu ka svojim ciljevima.

Bik (20. april - 20. maj)

Kada se Bik zaljubi, svet oko njih postaje ružičast i sladak. Oni su strpljivi i verni partneri koji će uložiti mnogo truda u vezu. Bikovi su poznati po svojoj izdržljivosti, pa su spremni da ostanu uz vas kroz sve životne izazove. Samo se pobrinite da imate dovoljno čokolade i sira da njihova romantična strana bude zadovoljna.

Freepik
 

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Zaljubljivanje Blizanaca je poput vožnje u zabavnom parku. Oni su duhoviti, šarmantni i puni priča koje će vas zainteresovati. Međutim, čuvajte se njihove dvostruke prirode jer Blizanci mogu biti promenljivi kao i vreme. Ali ako uspete da pratite njihov ritam, uživaćete u beskrajnim avanturama i smehu.

Rak (21. jun - 22. jul)

Rakovi su emocionalni kraljevi i kraljice horoskopa. Kada se zaljube, ceo svet postaje romantični film. Oni su nežni, brižni i uvek će brinuti o vama. Rakovi su majstori u stvaranju prijatne atmosfere, bilo da je u pitanju piknik u parku ili romantična večera kod kuće. Samo ne zaboravite da ponesete maramice, jer će rakovi sigurno pustiti suze radosnice.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Kada se Lav zaljubi, svet postaje pozornica na kojoj će zasijati. Oni su hrabri, harizmatični i vole da budu u centru pažnje. Njihova romantična strana je veličanstvena, sa raskošnim gestovima i velikodušnošću. Lavovi vole kombinaciju luksuza i romantike, pa bi vas mogli odvesti na ekskluzivnu večeru ili putovanje privatnim avionom. Samo pazite da ne pokušavate da preuzmete njihovu ulogu centra pažnje, jer će Lavovi uvek biti u centru pažnje.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Zaljubiti se u Devicu je kao otvaranje kovčega sa blagom. Oni su praktični, analitični i uvek spremni da urade sve da vam udovolje. Device su majstori u uočavanju detalja i brizi o potrebama svog partnera. Njihov osećaj za organizaciju će obezbediti da imate dobro isplaniran i harmoničan odnos. Samo pazite da ne postanete nezgodni oko njih jer znaju da primete bilo kakvu nepravilnost.

Freepik
 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Zaljubiti se u Vagu je kao ulazak u magičnu bajku. Oni su šarmantni, elegantni i uvek teže ravnoteži i harmoniji u vezi. Vage su majstori kompromisa i uvek će tražiti način da se oboje osećate voljeno. Romantične večere, šetnje pod zvezdama i ukusni pokloni samo su neki od načina na koje će vam Vaga pokazati svoju ljubav. Samo zapamtite da s vremena na vreme donosite odluke, jer će Vage ponekad biti previše neodlučne.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Kada se Škorpija zaljubi, dobićete dozu strasti i misterije. Oni su intenzivni, strastveni i potpuno posvećeni svojoj ljubavi. Škorpije su sklone dubokim emocionalnim vezama, gde će vas istražiti do srži. Romantične večere uz sveće, duboki razgovori i senzualni trenuci deo su njihovog repertoara. Samo budite oprezni, jer Škorpija može da vas potpuno obuzme svojom strašću.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Zaljubljivanje u Strelca je kao beskrajno putovanje. Oni su avanturisti, optimisti i uvek žele da istražuju nove horizonte sa vama. Strelci su veseli, duhoviti i spremni da podele svoju strast prema životu sa vama. Romantični izleti u prirodu, spontani izleti ili zajednička istraživanja egzotičnih mesta samo su neki od načina na koje će Strelac pokazati svoju ljubav. Samo pazite da ne zanemarite njihovu potrebu za slobodom i neograničenim prostorom.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Zaljubiti se u Jarca je kao ulazak u svet ozbiljnosti sa dozom romantike. Posvećeni su, ambiciozni i vole da grade osnovu za stabilnu vezu. Jarčevi su lojalni partneri koji će vas podržati u postizanju vaših ciljeva. Romantične večere kod kuće, planiranje budućnosti i iznenađujući gestovi nežnosti samo su neki od načina na koje će Jarac izraziti svoju ljubav. Samo budite spremni za ponekad ozbiljan pristup i zapamtite da uživate u trenucima lakoće.

Freepik
 

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Zaljubiti se u Vodoliju je kao zaroniti u svet nekonvencionalnosti. Oni su originalni, nezavisni i imaju jedinstven pristup ljubavi. Vodolije su spremne da istražuju nove ideje i otvorene su za eksperimentisanje u vezi. Romantične šetnje pod zvezdama, nekonvencionalni pokloni i duboki razgovori o svetu samo su neki od načina na koje će Vodolije izraziti svoju ljubav. Samo pazi da ne budeš previše tradicionalan, jer Vodolije teže slobodi i originalnosti.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Zaljubiti se u Ribu je kao zaroniti u okean emocija. Oni su saosećajni, nežni i vole da stvore duboku emocionalnu vezu. Ribe su romantične duše koje će se brinuti o vama na najnežnije načine. Romantične šetnje plažom, umetnički izrazi ljubavi i duboke emotivne veze samo su neki od načina na koje će Ribe pokazati svoju ljubav. Samo pazite da se ne izgubite u njihovom svetu snova, jer ponekad mogu biti previše sanjive.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike