Sa njima ćete umirati od smeha: Ovo su najduhovitiji znaci Zodijaka

07.05.2023

19:26

0

Autor: Z.A.S.

Proverite da li ste i vi među njima

Sa njima ćete umirati od smeha: Ovo su najduhovitiji znaci Zodijaka
Ilustracija - Copyright Unsplash

Svaki horoskopski znak poseduje smisao za humor, ali od znaka do znaka zavisi da li je u pitanju humor u većoj ili u manjoj meri.

Sigurno ste primetili da nekima duhovitost ide od ruke, kao da je to najlakša stvar na svetu. To su oni koji vas u društvu, pa čak i nasamo redovno dovode do suza.

Uostalom, možda ste to baš vi. Proverite da li se nalazite među najduhovitijim znacima zodijaka.

Freepik
 

Blizanac

Možda je to povezano sa dualnošću njihovog karaktera, ali Blizanci su prirodni zabavljači. Stavite ih u prostoriju punu nepoznatih ljudi i bićete svedok magije: sa svima će se sprijateljiti i zabaviće društvo sa takvom lakoćom da će tražiti bis.

Strelac

Brzi i okretni, Strelčevi mogu da pronađu smešnu stranu u svakoj situaciji. Blagoslovni nedostatkom filtera često će izgovarati potpuno neočekivane stvari u prostorijama ispunjenim neprijatnom tišinom. Precizne i duhovite opservacije stvarnosti će vas iznova razgaljivati i u neprijatnim situacijama.

Freepik
 

Lav

Ono što Lavovima nedostaje u vidu komičarskog šmeka bogato nadoknađuju svojom harizmom.

Oni su pravi kraljevi skeptik komedije: teatralnost pokreta i priče će vas uvesti u poseban svet lavovske realnosti koji stoji nasuprot svih konvencija.

Freepik
 

Vaga

Kao najdruštveniji znak zodijaka Vagama je lako da svoju kreativnost kanališu u besprekorne i neponovljive šale (niko drugi ne može to da izvede kao oni, a ni Vage same nemaju potrebu da istu šalu izgovaraju dva puta).

Unsplash
 

Ovan

Ovnovi su beskrajno inteligentni u svojoj duhovitoj razmeni sa ironičnim igrama reči i povremeno pokazuju visok stepen subverzivnosti za konvencije – naravno, sve to uz krajnje ozbiljne facijalne ekspresije. Prosto ne znate odakle vas je ta šala snašla, a voleli biste da ste je se vi dosetili.

Profimedia
 

Devica

Device nisu zabavljači kao Blizanci i Lavovi, ali mnogo vole da se zavuku u ćošak i sagovornika dovode do suza svojim satiričnim komentarima i ironičnim opservacijama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike