Hrana je za njih poseban doživljaj: Ovo su najveći gurmani Zodijaka

02.05.2023

13:24

0

Autor: Z.A.S.

Vole da isprobavaju nove ukuse i uživaju u njima u lepom ambijentu

Hrana je za njih poseban doživljaj: Ovo su najveći gurmani Zodijaka
Ilustracija - Copyright Freepik

Većina nas uživa u hrani, ali, ako prema astrologiji, to najviše rade ovi horoskopski znakovi. Za njih je hrana poseban doživljaj i teško da ćete sresti veće gurmane od njih.

Pixabay
 

Bik

Bikovi je jedni od najvećih hedonista zodijaka i previše vole hranu. Uživaju u izobilju hrane, dobrim restoranima i obilnim obrocima. Često su vrlo strastveni kada je hrana u pitanju i ne ustručavaju se da isprobavaju nove ukuse.

Rak

Rak voli hranu koja je ukusna i priča priču. Često uživa u tradicionalnoj hrani i voli kada je pripremljena s ljubavlju. Uživa u kuvanju za druge i obroku u prijatnom i opuštajućem ambijentu.

Pixabay
 

Lav

Lavovi su vrlo sofisticirani i vole da uživaju u luksuznim obrocima. Uživaju u hrani koja je ukusna, skupocena i daje im osećaj da su posebni. Takođe, vole da budu u centru pažnje, pa ih često možete videti kako uživaju u hrani sa prijateljima ili porodicom.

Vaga

Vage su vrlo senzualne i vole da uživaju u hrani koja je lepo pripremljena i ukusna. Uživaju u finim restoranima, kvalitetnim sastojcima i ukusnim vinima. Vole prijatnu atmosferu u kojoj se hrana servira, kao i druženje sa dragim ljudima.

Freepik
 

Ribe

Ribe su vrlo maštovite i kreativne, pa uživaju u hrani koja je puna ukusa i boja. Vole egzotična jela, začine i kombinacije ukusa. Pri odabiru namirnica se često vode intuicijom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike