Samostalni i impulsivni, rođeni vođa, ili nešto treće: Ovo je tajno oružje vašeg horoskopskog znaka

07.05.2023

13:21

0

Autor: Z.A.S.

Svako od nas ga poseduje, a evo koje je vaše

Samostalni i impulsivni, rođeni vođa, ili nešto treće: Ovo je tajno oružje vašeg horoskopskog znaka
Ilustracija - Copyright Freepik

Seksipil nikako nije vezan za fizički izgled. To je nešto što dolazi iznutra i što privuče svakoga, ali nije fizički objašnjivo.

Dobra stvar seksipila jeste ta što svaki horoskopski znak ima neku svoju naročito privlačnu erotsku notu, samo treba da je prepoznaju i nauče da je iskoriste.

Pixabay
 

Ovan: strast

Samostalni i impulsivni, što obično dolazi u kompletu sa tvrdoglavošću. Zbog toga nas osobe rođene u znaku Ovna brzo uvuku u svoj svet, pa nas vrte oko malog prsta svojim neodoljivim šarmom i duhom.

Bik: uspeh

Bikovi su rođene vođe, teže optimalizaciji i zadovoljavaju se samo najboljim. A s obzirom na to da je uspeh sam po sebi seksi, ovaj horoskopski znak je zbog svoje uspešnosti i ambicioznosti jako visoko na listi seksepila.

Bikovi su majstori da brinu o nekome, znaju šta je dobar ukus i cene luksuz, a partnera razmaze od glave do pete.

Pixabay
 

Blizanci: mudrost

Blizance svi vole da slušaju jer su sjajni govornici i pripovedači. Što je veće njihovo iskustvo, toliko više fasciniraju sve oko sebe. Nažalost, ovaj zvezdani znak naginje i ka muljanju, pa često izvrće činjenice. Njihova hirovitost je u isto vreme i privlačna i opasna.

Rak: nepredvidljivost

Rakovi su totalno nepredvidivi. Kolebaju se između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti, srdačnosti i distance. Upravo ta nepredvidljivost čini da budu toliko privlačni drugima.

Pixabay
 

Lav: šarm

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca munjevitom brzinom. Njihova energija, zajedno sa toplinom, čini ih simpatičnim, ali i egoistima željnima pažnje, jer konstantno traže priznanje, ljubav i pohvalu.

Devica: inteligencija

Ko želi intelektualne rasprave, treba da izlazi sa Devicom. Osobe rođene u tom znaku su orijentirane na rešenje problema i pedantne su. Te kognitivne prednosti često, nažalost, prelaze u nerealnost. Zbog toga su kod njih emocije i realan život često u sukobu. Ali sve će dati za ljubav i spadaju među najvernije horoskopske znakove.

Pixabay
 

Vaga: senzibilnost

Osobe rođene u znaku Vage nisu samo dubokoumne nego su i pune razumevanja i senzibilne su. Doduše, nekome će se otvoriti tek nakon nekog vremena, ali kad neko dobije njeno poverenje, čuvaće te osobe. Vage rado predaju kontrolu drugima i dobro se osećaju sa dominantnim osobama. Kad je reč o problemima ili osećanjima, prvi su tu da priskoče u pomoć.

Škorpija: mračna mističnost

Škorpije imaju tamnu, skrivenu, drsku stranu, a to ih čini fascinantnim osobama. Sa njima se može doživeti puno uspona i padova. Te osobe su ekstremi i majstori su zavođenja.

Pixabay
 

Strelac: dobrota

Strelci preplavljuju druge ljubavlju i sklonošću. Srce im je na jeziku i vole da se otvaraju drugima. Iskrenost i vernost su najvažniji za rođene u ovom znaku - ako to neko iskoristi na loš način, mora da računa na posledice, jer rođeni u znaku Strelca nisu skloni opraštanju.

Jarac: smirenost

Strpljivi su i ostaju verni svojim principima. Nažalost, skloni su zatvorenosti i rado drže druge na ledu pre nego što im poveruju.

Pixabay
 

Vodolija : Jedinstvenost

Neverovatno su šarmantni, a nisu toga ni svesni. Često je razlog tome nedostatak samopouzdanja.

Ribe: fleksibilnost

Osobe rođene u znaku Ribe su sjajne u krevetu, a odlikuje ih još i spontanost. Čvrsto veruju svojim osećanjima, pa ponekad deluju malo naivno. Međutim, ne sme se brkati njihova naivnost sa bezazlenošću, jer ribe su itekako drske i neće nikome ostati dužne.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike