Koja će četiri znaka kineskog horoskopa imati najviše sreće u ljubavi u maju: Neki će biti i zaprošeni!

29.04.2023

19:20

0

Autor: K. O.

Izađete iz svoje zone udobnosti i priznajte nekome svoja osećanja

Koja će četiri znaka kineskog horoskopa imati najviše sreće u ljubavi u maju: Neki će biti i zaprošeni!
Copyright Pixabay

Ne brinite ako vaš horoskopski znak nije na listi. Imamo posebnu ljubavnu poruku za sve. Najveća stvar koju možete učiniti u ljubavi je da budete strpljivi. Ljubav raste s vremenom. I ljudi isto.

Ponekad se izgubljene ljubavi vraćaju izmenjene i obnovljene. Sve što treba da uradite je da budete strpljivi. Ipak, strpljenje ne znači nedostatak inicijative. Ponekad morate da izađete iz svoje zone udobnosti i priznate svoja osećanja nekome da biste imali priliku da se zaljubite zajedno.

Kako ćete to da uradite je potpuno na vama. Vaš horoskopski znak možda ima neke naznake u vezi sa najboljim načinom da privuče ljubav prema vama.

Ko će tokom maja imati najviše sreće u ljubavi?

Zmija (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Neki od vas su na ivici da dobiju verenički prsten. Izgleda da vaš partner još uvek odlučuje koji je najbolji način da vam postavi pitanje. Zato nemojte biti iznenađeni ako se to dogodi iz vedra neba. Još se nisu odlučili.

Pixabay
 

Ako ste samohrani roditelj, u maju ćete imati sreće u ljubavi. Samo zapamtite: vaša deca nisu vaša slabost. Bilo ko zbog koga ste se u prošlosti osećali čudno što ste samohrani roditelj ionako nije bio pravi partner za vas. Ipak, pazite na pesimizam. Majska energija sreće može biti uništena ako sabotirate sebe.

Svinja (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Maj će za vas biti vožnja rolerkosterom po pitanju srca. Još više ako ste u intenzivnoj vezi sa nekim i strast preplavljuje na nepredvidive načine. Ne zadržavaj se. Ovaj odnos će nestati ako pokušate da unesete logiku i praktičnost u njega. Ova ljubav buja u plamenu. Samo treba da budete sigurni da možete da se nosite sa tim i igrate oko vatre.

Profimedia
 

Ako ste veoma dugo sami (bilo razvedeni ili ne), energija ljubavi je svuda oko vas. Nažalost, vi ste razlog zašto to ne može da uđe u vaš život. Previše ste uplašeni da biste to dozvolili. Zabeležite svoja osećanja i zapitajte se zašto imate ove inhibicije. Nema ništa loše u tome kako se osećate. Ali kada jednom saznate šta vas blokira, možete početi da se deblokirate i ponovo se stavite tamo.

Tigar (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Ako ste slobodni i žestoko jurite za nekim, sreća je na vašoj strani u maju. Čak i ako niste, ipak imate sreće u ljubavi. Izgleda da je preduzimanje akcija i inicijativa ključ vaše sreće ovog meseca. Što više glumite, to će vaša sreća biti bolja. Skoro kao da vas je univerzum blagoslovio beskrajnim šarmom u maju. Nemojte ga trošiti!

Pixabay
 

Ako ste slobodni i osećate se nesrećnim tokom poslednjih nekoliko meseci (ili godina), jednostavna ljubavna čarolija može pomoći da ublažite ovu anksioznost. Sve što treba da uradite je da zapalite ružičastu sveću dok potpuno ne izgori. Za dodatnu aromaterapiju možete koristiti mirisnu sveću. A da prizovete lepe trenutke, napišite ljubavnu poruku svojoj srodnoj duši (čak i ako još ne znate ko je to) i stavite je ispod sveće pre nego što je upalite. 

Zec (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Vaša sreća je bila super jaka ove godine. Ali nismo iznenađeni. Ipak je godina zeca. I mesec maj će nastaviti taj trend. Prolećne boje i teme trenutno su veoma srećne za vas.Neki od vas će se venčati u maju. Čestitam! Nemojte se iznenaditi ako se srećne stvari nastave dešavati sve do dana ceremonije. Univerzum vas blagosilja u ovom trenutku. A ako nosite belu haljinu (ili smoking), vaša sreća će biti povećana.

Pixabay
 

Za druge od vas, nemojte gunđati u mesecu maju. Posebno o vašem ljubavnom životu. Sreća je svuda oko vas, ali nije uvek kao da dobijete na lutriji. Samo treba da obratite pažnju na male znakove i slučajne promene da biste videli kako sve polako ide u vašu korist, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike