Tri znaka Zodijaka koji imaju najbolji horoskop za prvu nedelju maja: Čeka ih posebna i pozitivna sedmica sa važnim saznanjima

28.04.2023

13:20

0

Autor: K. O.

Ako tražimo knjigu znanja, moramo biti spremni da saznamo šta je unutra

Tri znaka Zodijaka koji imaju najbolji horoskop za prvu nedelju maja: Čeka ih posebna i pozitivna sedmica sa važnim saznanjima
Copyright Freepik

Zahvaljujući Merkurovom kvadratu sa Lilit tri horoskopska znaka će imati najbolje nedeljne horoskope od 1. do 7. maja 2023.

Merkur kvadrat Lilit znači da će se poslednjeg dana aprila dogoditi nešto što će nas uvesti u maj uz osećaj osobe da nešto treba da zna. Kako ova prva nedelja maja 2023. bude odmicala, počećemo da shvatamo mnoge stvari.

Sve će kulminirati punim mesecom u Biku 5. maja. Moramo imati na umu ovu ideju upravo sada: ako tražimo knjigu znanja, moramo biti spremni da saznamo šta je unutra.

Ova nedelja će biti toliko posebna i pozitivna da su mnogi od nas, posebno Bik, Blizanci i Jarac, spremni da čuju, vide i saznaju istinu. Ova istina je možda bila nešto od čega smo želeli da zaštitimo svoje oči u prošlosti, ali ova nedelja nas gura ka ličnom rastu, a da bismo rasli, moramo da se izlečimo... i da bismo se izlečili, moramo da osetimo.

Sada smo dovoljno zreli da shvatimo ovaj koncept, a tokom ove nedelje osećamo snagu našeg izbora. Pošto je Lilit povezana sa činjenjem grešaka i otklanjanjem štete, ono od čega počinjemo — Merkur kvadrat Lilit će preći u Sunčev kvadrat Lilit, što simbolično implicira da će ono što smo nameravali da pronađemo biti osvetljeno na način na koji mi ne možemo pobeći. Ovo može izgledati neodoljivo, ali ono što zaista jeste je svrsishodno - mi smo na brzom putu ka nekom ozbiljnom izlečenju. Ova nedelja pruža dovoljno prilika da se izlečite i da napredujete u zdravlju i sreći.

Freepik
 

Tri horoskopska znaka sa najboljim nedeljnim horoskopima od 1. do 7. maja 2023.

Bik (20. april - 20. maj)

Ova nedelja će biti prilično fantastična za vas, jer vam se čini da mnogi tranziti Merkura idu u vašu korist. Ovo će biti najbolje vreme za vas da kažete ljudima u svom životu šta vam je potrebno, jer dok imate tranzite na nebu kao što je Sunce u konjunkciji Merkur na vašoj strani, ljudi će slušati. Vi ste važni ljudima u svom životu, posebno nekome specijalnom, a to bi moglo rezultirati odličnom komunikacijom i novim načinom na koji se stvari odvijaju. Ako ove nedelje postavite presedan za izvanrednu komunikaciju, stvari bi mogle napredovati na veoma pozitivan način tokom ostatka godine.

Romantične veze izgledaju dobro, ali uglavnom zato što se sa svojim partnerom viđate oči u oči i imate slične dugoročne ciljeve. Primetićete da ste kompatibilni sa mnogim ljudima tokom ove nedelje.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Ova nedelja je za vas prepuna duhovnih avantura, a sve će doći do vrhunca 5. maja kada Mesec bude pun u Biku. Kada kažemo „duhovno“, govorimo o vašem značenju „unutrašnjeg života“, u šta verujete, šta vas pokreće i šta izaziva vaše najjače emocije. Dok ćete dobro raditi sa pozitivnom energijom Venere sekstilnog Jupitera, koja bi mogla učiniti čuda za vaš ljubavni život, primetićete da je ono što vas čini najsrećnijim je vaš osećaj jasnoće.

Pexels
 

Čini se da je ova nedelja razrešila toliku konfuziju koja vas je mučila poslednjih nekoliko nedelja. Dva Merkurova tranzita će vam pomoći da dođete do stvari i pronađete odgovore koje tražite. Shvatite da ćete ove nedelje zaključiti neke stvari, i to dobro za vas.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Prolazili ste kroz dosadno vreme u svom životu kada niste sigurni šta će doći, a kako Merkur kvadrat Lilit otvara nedelju za vas, počećete da shvatate da ste proveli previše vremena u zastoju. Međutim, ove nedelje ste spremni da krenete dalje. Prihvatanje je jedna stvar, i uvek je dobro prihvatiti ono što ne možete da promenite, ali stagnacija je suprotnost onome ko ste i udariće vas kao tona cigli ove nedelje i promeniti život. Ono što je sjajno u vezi ove nedelje je to što ćete se osećati sveže i obnovljeno. Ideja promene vas izvlači iz kolotečine i daje vam svrhu. Možda ste nedavno prolazili kroz egzistencijalnu krizu, ali ova nedelja vas ponovo vraća na mapu. Vreme je da se vratimo u igru, piše Your tango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike