Koji znaci Zodijaka su najbolji, a koji najgori muževi: Poslednji na listi je fin, zavodljiv, šarmantan i zato - nije za brak

13.04.2023

19:23

0

Autor: Z. A.

Žene su i te kako sposobne da žive samostalno, ne zaviseći ni od koga i ni od čega, ali svejedno vole da znaju da imaju nekoga na koga se mogu osloniti

Koji znaci Zodijaka su najbolji, a koji najgori muževi: Poslednji na listi je fin, zavodljiv, šarmantan i zato - nije za brak
carly-rae-hobbins-zNHOIzjJiyA-unsplash - Copyright Unsplash

Iako je jedinstvenu definiciju savršenog supruga teško pronaći, neke osobine poput vernosti, odanosti, smisla za humor i dobroćudnosti uvek su na ceni.

Analizom smo svih horoskopskih znakova, astrolozi su dali mišljenje o tome u kom su znaku Zodijaka muškarci najbolji, odnosno najgori materiijal za brak - od najboljeg do najgoreg.

Šta tačno čini savršenog partnera? Bilo da u glavi imamo neku svoju viziju savršenstva, bilo da se oslanjamo na sve što smo ikada pročitali u časopisima, jedno je sigurno - kada je ova tema u pitanju, puni smo predrasuda. Pa ipak, uprkos njima, činjenica je da žene žude za sigurnošću.
Iako su žene sposobne da žive samostalno, ne zaviseći ni od čijih primanja, nekako nam je srcu drago kada znamo da ćemo biti dobro i da imamo nekoga ko je tu za nas, a ne nužno finansijski, nego i emocionalno.

Unsplash
 

Želimo nekoga na koga možemo računati i nekoga ko će nam u svemu biti apsolutna potpora i oslonac i većina tih želja stvara se u nama još dok smo deca, bilo da naše želje dolaze od naših roditelja, baka i dedova ili društva generalno, a evo i kako nam na putu do pronalaska tačno onoga što želimo može pomoći astrologija.
Ovo su sve horoskopske opcije iliti svi horoskopski muževi, poređani od najboljih do najgorih.

1. Bik

Pripadnici ovog znaka su čvrsti i verni. Ovi muškarci ne žele da varaju, oni vole svoju stabilnost i retko će kada poželeti da ljuljaju brod. Žene koje su u braku s muškarcem Bikom mogu se smatrati srećnicama jer će ih on poštovati do kraja života. Zato je lako razgovarati s njim i on ne želi ništa više nego da živi svoj život kao odan partner ženi koju voli.

Freepik
 

2. Strelac

Muškarac Strelac je izuzetno romantičan i daće sve od sebe da usreći ženu koju voli. On je odan i drag partner, iako ponekad može biti pomalo ljubomoran. Voleti i ceniti ovog čoveka znači imati kraj sebe osobu velikog srca i duše, a i teško da se može pronaći neko ko će nam toliko davati do znanja da mu se sviđamo kao što to rade Strelci.

3. Ribe

Muškarci Ribe vrlo ozbiljno shvataju svoju ulogu partnera i posvećeni su ideji da moraju finansijski da osiguraju domaćinstvo, ali i isto tako biti romantični partneri. Oni će ženi koju vole doneti cveće, skuvati večeru i pružiti orgazam života, a uprkos tome što su ponekad preterano osetljivi, barem znamo da će uvek dati sve od sebe da nas usreće.

Freepik
 

4. Jarac

Muškarci Jarci stvoreni su da se brinu o nama, kako finansijski, tako i romantično i emocionalno. Svađe s muževima u ovom horoskopskom znaku najčešće se vode oko pitanja vezanih uz novac, ali kao odani partneri, na samom su vrhu liste najboljih muževa. Osim toga, nikada nećemo morati brinuti oko toga gleda li neke druge žene jer za Jarca postoji samo jedna.

5. Lav

Svaka žena koja uživa u ideji da se smeje uz svoga partnera do kraja života trebalo bi da pronađe muža Lava jer se niko ne voli smejati više od ovog muškarca. On je izvrstan partner s kojim se može provesti život bez puno brige, neko ko je silno odan i ko će svojoj partnerki biti apsolutna podrška. Pa ipak, neku manu mora imati, a u Lavovom slučaju to su poprilično visoki kriterijumi koji neretko iziskuju puno truda.

Freepik
 

6. Rak

Muževi Rakovi izvrsni su partneri, ali budite spremni na to da će on vreme najradije provoditi kod kuće. Kada bi mogao da bira, on bi radio od kuće, provodio vreme kod kuće i na istom se mestu zabavljao na sve moguće načine. Kako god da se okrene, u pitanju su izrazito dobrodušne osobe, a jedini je problemčić što ćemo se ponekad namučiti da ih izguramo kroz vrata u spoljni svet.

7. Blizanci

Pod uslovom da neko nekako uspe da natera muškarca Blizance da se obveže, imaće posvećenog ljubavnika za sva vremena. Muževi Blizanci su čuda prirode, sve dok se lepo odnosimo prema njima. Skloni su tome da budu preterano osetljivi i malo čangrizavi kada imaju osećaj da ne dobijaju dovoljno poštovanja, a iako neće fizički otići, mogli bi zato lutati mentalno. Ali sve dok smo prema njima dobri, isto možemo očekivati i zauzvrat.

Pexels
 

8. Škorpion

Svako ko je u braku s muškarcem Škorpionom potvrdiće kako su oni u stanju duvati toplo i hladno. Verovatno ste naseli na njegov dobar izgled i zavodljiva obećanja – i on će ispuniti ta obećanja, iako vas može držati na oprezu kada se radi o tome da se osećate apsolutno sigurno s njim kao svojim vernim partnerom.

9. Ovan

Ovnovi rado brinu o svojim ženama i vole im pružati finansijsku sigurnost, ali ono što je problem jeste što teško ostaju verni. Oni jednostavno nisu za monogamiju, i iako se trude, i to ozbiljno trude, često su prvi u braku koji varaju. Naravno, svačija prva linija odbrane ili svakako prevencije bila bi razgovor o ovoj temi jer su srećom uvek otvoreni za pregovore, ali ne treba se nadati kako ćemo ih baš mi uspeti ukrotiti i pripitomiti.

Profimedia
 

10. Devica

Muškarac Devica uvek ima najbolje namere da ispuni sve snove žene koju voli, ali hoće li zaista i uspeti u tome, sasvim je druga stvar. Iako ovaj muškarac želi da bude najbolji, on isto očekuje i od svoje partnerke, a problem je što često ni sam ne zna što bi točno ispunilo njegova očekivanja. Njegovi bi zahtevi mogli biti sumanuti i nerealni i lako postati ono što će ga udaljiti od svih.

11. Vodolija

Teško da neko ima časnije i iskrenije namere od pripadnika ovog znaka, kako po pitanju života generalno tako i kada je u pitanju brak, ali problem je što su ovi muškarci često sanjari i što su ponekad stvari koje su im na umu jednostavno nerealne. Jednom kada se ožene, ovi muškarci imaju vrlo jaku predstavu o tome što od tog braka žele, ali je najčešće ono što žele nemoguće ostvariti. Takođe, nisu baš otvoreni za razgovore o bilo kakvim bračnim problemima, pa se komunikacija s njima često čini kao da im sve što im se kaže na jedno uho uđe, a na drugo izađe.

Profimedia
 

12. Vaga

Muškarci Vage su vrlo otvoreni, vrlo harizmatični i vrlo primamljivi, a što znači da će i druge žene ovi muškarci privlačiti jednako kao i njihove supruge. Iako ovo može nekome laskati, loša je stvar što su muškarci Vage toliko ljubazni da će na kraju učiniti uslugu toj drugoj ženi, a možda čak i spavati s njom samo kako bi joj bilo lakše, ako ga ona to zamoli. Oni stvarno žele biti verni ljubavnici, ali su jednostavno previše fini prema svima ostalima, a što može biti veliki problem kada je reč o odanosti.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike