Svaka žena Zodijaka ima svoj telesni adut: Ko ima najbolje noge, a ko usne i obrvice morske pijavice

11.04.2023

19:23

0

Autor: Z. A.

Otkrijte koji deo tela je najlepši kod svakog horoskopskog znaka...

Svaka žena Zodijaka ima svoj telesni adut: Ko ima najbolje noge, a ko usne i obrvice morske pijavice
Copyright Pexels

I već ptice u svojoj pesmi cvrkuću da je lepota subjektivna stvar skrivena u oku posmatrača.

Međutim, astrologija je sakupila nešto zajedničko za pripadnike određenih znakova, nešto posebno po čemu se ističu, a tako smo došli i do dela tela kojim se svaki znak Zodijaka može podičiti.

I koji može da koristi kao svoj adut za zavođenje.

Ovan

Ukoliko postoji dlakavi blagoslov, onda Ovnove krase predivne obrve koje njihovom pogledu dodaju seksepil. A osmeh je jedan od aduta ovog znaka.

Freepik
 

Bik

Ako neko ne mora na filere i silikon, onda su to Bikovi, koje krase senzualne, zavodljive usne. Prema astrologiji, ovaj znak je jedan od najlepših - na trećoj poziciji. A ko je prvi, ko?

Pixabay
 

Blizanci

Možda to ima veze i sa tim što se Blizanci smatraju večitom decom – svakako ovaj znak obdaren je divnim tenom i zdravom kožom, pa neretko njegovi pripadnici izgledaju mlađe nego što jesu.

Profimedia
 

Rak

Ukoliko bi neko mogao da se pohvali figurom peščanog sata ili pak čvrstim stomakom, onda su to Rakovi – pripadnici ovog znaka neretko imaju fantastičnu liniju, pločice na na stomaku i neverovatan, uzan struk.

Profimedia
 

Lav

Oni mame pažnju, skupljaju poglede i obično sve ostavljaju bez teksta svojojm grivom. Lavovi su ponosni na svoju bujnu kosu i njome se šepure kad uđu u prostoriju.

Pexels
 

Devica

Device su opsednute su svojojm rutinom nege, pa je koža pripadnica ovog znaka izrazito nežna, a ten čist i negovan.

Pexels
 

Vaga

Neretko jedan od najlepših znakova Zodijaka jesu Vage, poznate i po istančanom stilu. Imaju često divno držanje, lepe noge i zadnjicu. Ovaj znak je na prvom mestu kada je reč o lepoti lica, često najprivlačnije od svih znakova.

Profimedia
 

Škorpija

Škoprije su jedan od najsenzualnijih znakova - zavodljive su dok hodaju, veoma senzualne – a na njihov pogled retko ko će ostati ravnodušan. Njihov dodir gotovo je hipnotišuć.

Profimedia
 

Strelac

Žene Strelčevi imaju fantastična leđa, pa haljine sa izrezima na zadnjem delu ne stoje nijednom drugom znaku tako moćno.

Profimedia
 

Jarac

Jarčevima su najveći adut izvajane, duge noge - kada se pojave u mini suknji ili haljini, nema onog ko može odoleti njihovoj manekenskoj građi.

Pexels
 

Vodolija

Da bi neko otkrio čari misterizone Vodolije, samo neka pogleda u njene noge – tako lepa stopala mou se videti ako imate sreće da vidite pripadnice ovog znaka bose.

Profimedia
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike