Kojim porocima je koji znak podložan? Neki su skloni da popiju koji čašicu više, a nekima je posao sve!

15.04.2023

13:16

0

Autor: M.M.

Loše navike zapisane su u zvezdama

Kojim porocima je koji znak podložan? Neki su skloni da popiju koji čašicu više, a nekima je posao sve!
Vino - Copyright Pixabay

Svaki horoskopski znak ima određene karakteristike, a da li ste ikada razmišljali o tome koje loše navike su zapisane u zvezdama? Ovo su najveći poroci koji se vezuju za svaki znak.

Ovan

Ovnom vlada vatra i on je individualac, pa ga često u iskušenje dovode i cigarete i alkohol. Jednom kada se navuče, veoma mu je teško da prestane jer je tvdoglav. Oni zapravo smatraju da ih pušenje ili antidepresivi oslobađaju stresa, a cigarete su im privlačne jer veruju da sa njima izgledaju glamurozno.

Bik

Bik je veoma stabilan znak, ali kada su u pitanju hrana i piće, često ne znaju da vladaju željom za njima. Vole da ugode svojim čulima, pa mogu da preteraju u tome, pogotovo ako su frustrirani. U tim slučajevima će previše piti i ispoljavati agresiju, a ako osećaju krivicu, mogu da postanu i radoholičari!

Pixabay
 

Blizanci

Blizanci često menjaju raspoloženja i svoju patnju "gase" raznim porocima. Najpoznatiji su po ljubavi prema cigaretama,ali nije im strano ni da se navuku na adrenalinske sportove jer im sve jako brzo dosadi. Neretko su i seksualni zavinici. Ipak, znaju da hiperaktivnost usmere u kreativan rad pa su često zavisni od posla i interneta.

Rak

Rakovi su vođeni Mesecom, pa zbog toga često menjaju raspoloženja. Za ovaj znak nije neobična pojava da se u određenom raspoloženju prepuste tabletama ili alkoholu. Hranom potiskuju bes, a cigarete puše kako bi ostali mršavi!

Unsplash
 

Lav

Pošto o sebi misle da su bolji od bilo koga, gotovo kao da su besmrtni, Lavovi neće oklevati u unošenju pomalo od svakog poroka u svoj život, pa im tako ni kocka, ni pušenje, ni alkohol nisu nepoznanica. Kada osete emotivnu nestabilnost, ni neumereno varanje neće im biti strano.

Devica

Device su prilično uštogljene i opsesivne, pa se tako izdvajaju kao najveći radoholičari od svih Zodijačkih znakova.Neretko su opsesivno-kompulsivne i  duboko ih uznemirava ukoliko stvari ne idu po njihovom zacrtanom planu. To je obično okidač za pilule za smirenje i alkohol., a mnoge od njih će pušiti cigarete kako bi zadržale idealnu težinu.

Pexels

Vaga

Vage idealizuju sve, a kada stvari krenu u neočekivanom smeru, mogu da naprave izlet u porok, te se prepustiti alkoholu. Nije im prijatno kada moraju da se obavežu, pa često imaju poriv za tim da budu neverne. Za rođene u ovom znaku, često je da se navuku na vežbanje.

Škorpija

Najstrastveniji znak zodijaka, logično, Škorpija je najčešće zavisnik od seksa. Škorpija obožavaju da vode ljubav uz alkohol, da troše veliku količinu novca na odeću i restorane kako bi suprotan pol ostavili bez daha.  Često puše cigarete kako bi izgledale mršavo i glamurozno.

Freepik
 

Strelac

Kako su Strelčevi prilično radoznali, neretko postaju zavisni od putovanja, ali znaju da budu nemirni po prirodi što ih dovodi do seksualne zavisnosti i nevernosti. Ovo je jedan od onih znakova koji veruju da su besmrtni, zato piju, puše i rade užasne stvari svom telu jer smatraju da se uvek mogu izlečiti. Nažalost, to im je siguran put do zavisnosti.

Jarac

Rođeni u ovom znaku najmanje su porodični jer su prilično obazrivi prema svom telu i mogu biti zavisni od vežbanja. Postoji rizik od anoreksije i bulimije u želji da se izgleda mršavo i lepo, a jedini porok su im cigarete.

Profimedia
 

Vodolija

Ovaj znak voli da istraži nove načine razmišljanja, pa se rođeni u znaku Vodolije mogu naći među vegeterijancima. Često idu iz krajnosti u krajnost, pa njhovi poroci i ekstremi mogu da izlude ljude oko njih. Ipak, kada izađu iz "faze", koja može i da se oduži, ipak brinu o svom zdravlju.

Ribe

Razlog za zavinost riba može biti samo romantika jer oni piju da bi zaboravili bol koji osećaju jer su osetljivi. Lekovi za smirenje su takođe nešto od čega Ribe mogu postati zavisne, a pošto su sanjari i maštalice, treba paziti da se u slabijim momentima ne prepuste opijatima.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike