Da li znate koja je vaša boja moći? Zelena prija Bikovima, boje mora idealne su za Ribe

23.03.2023

10:10

0

Autor: 24sedam

Odaberite nijansu koja odgovara vašoj ličnosti

Da li znate koja je vaša boja moći? Zelena prija Bikovima, boje mora idealne su za Ribe
Koja je vaša boja moći? - Copyright Pexels

Ovan

Ovnovi su vatreni, strastveni i pomalo tvrdoglavi. Oni su rođene vođe koje vole avanturu i takmičenje te uživaju u nezavisnosti. Ovan ima naizgled beskrajnu količinu energije i može biti prilično spontan.

Boja: Crvena

Nije iznenađenje da vatreni znak poput vašeg napreduje kada je okružen crvenom bojom - to je boja strasti, hrabrosti i uzbuđenja. Osim toga, crvena je sjajna nijansa kada želite da podstaknete kreativnost. Pokušajte je ugraditi u kućne dodatke, poput jastuka ili kao dopadljiv zid u spavaćoj sobi.

Bik

Bikovi su utemeljeni i pouzdani, sa stabilnom glavom na ramenima kada su u pitanju praktične stvari. Vole da počaste sebe i one koje vole malim komadićima luksuza i materijalnim stvarima, tako pokazuju da im je stalo.

Boja: Zelena

Ne samo da je utemeljena na prirodi, već zelena boja ima i živost koja pomaže Bikovima da se osećaju revitalizovano. Zelena je i boja bogatstva - nešto što Bikovi jako cene. Dodajte zelene biljke svom dekoru u kući ili odaberite živahno zelenilo u radnoj sobi.

Pixabay
 

Blizanci

Blizanci obično imaju dve strane ličnosti - jednu živahnu i pričljivu, a drugu vrlo radoznalu, zamišljenu i pomalo nemirnu. Izuzetno su brze pameti i nikad ne ostaju bez reči. Po prirodi su društveni i čine da se drugi osećaju opušteno.

Boja: Žuta

Žuta je svetla, vesela i energična. Inspiriše originalne misli i sreću i savršeno odgovara ličnosti Blizanaca. Pokušajte uneti više žutih detalja u područja u kojima želite biti inspirisani, poput mesta dobrodošlice, poput ulaza ili ulaznih vrata. 

Rak 

Rakovi su emocionalni i empatični. Svet doživljavaju emotivno, i uvek se prvo oslanjaju na emocije. Saosećajni i brižni, vrlo su osetljivi na svoju okolinu i raspoloženja onih koje vole.

Boja: Srebrna ili metalik siva

Eterično srebrna i siva njihove su moćne boje. Pokušajte svoj dom osvežiti metalik sivim detaljima ili upotrebite neki sivi ili metalik nameštaj kako biste stvorili prostor dobrodošlice. 

Pexels
 

Lav

Lavovi su zvezde. Harizmatični su i šarmantni, s gotovo magnetskom privlačnošću. Mogu biti nestrpljivi i otvoreni, ali nikada zlonamerni - dok ih ne povredite. Vole dramu i podsticanje drugih da izraze svoje pravo ja.

Boja: Narandžasta

Ne postoji ništa što privlači pažnju više od narandžaste boje, a hrabra boja upravo je ono što je Lavu potrebno da se oseća kao kod kuće. Odlučite se za jarko narandžastu, u izboru sofe ili drugim kućnim detaljima.

Devica

Device su perfekcionisti u potpunosti. Imaju neverovatnu pažnju za detalje i vrhunski su planeri. Imaju duboku ljubav prema čovečanstvu, ali mogu ispasti rezervisani ili kritični pre nego što se otvore. Njihovi analitički umovi se itekako ističu.

Boja: Smeđa.

Suptilna nijansa je okosnica svake dobre šeme boja i prava radna snaga u svetu dizajna. Takođe pomaže prizemljiti Devičin preterano razmišljajući um. Pokušajte uzemljiti sobu s rustikalnim drvenim detaljima ili stočićem za kafu.

Pixabay
 

Vaga

Vage vole lepotu. Nastoje da stvore nešto lepo u svakom delu svog života, a takođe traže ravnotežu u svim aspektima. Obožavaju šalu i dosetke i uvek će biti razboriti u odnosima s prijateljima, porodicom i partnerima.

Boja: Ružičasta.

Mirna, bledo ružičasta dodaje pravu količinu ženstvenosti prostoru. Pokušajte da upotrebite ovu boju u svojoj spavaćoj sobi ili odaberite sjajnu stolicu s akcentom u toj nijansi.

Škorpion

Škorpioni nikada zapravo ne govore o čemu razmišljaju, barem ne u početku, i mogu ispasti prilično tajanstveni. Čak se kaže da su donekle vidoviti, s neverovatnom sklonošću i intenzitetom posmatranja. Imaju emocionalnu dubinu koja je prilično zapanjujuća.

Boja: Crna.

Ova intenzivna nijansa ima potpuni smisao za Škorpiona, koji ne voli ništa više nego da natera druge da nagađaju. Iako je intenzivna, crna se može koristiti na bezbroj načina koji bi vas mogli iznenaditi.

Unsplash
 

Strelac

Strelčevi su avanturisti, spremni da krče nove staze i sklapaju nova prijateljstva gde god krenuli. Po prirodi su društveni, ali intenzivni mislioci, s kreativnim i globalnim načinom razmišljanja koji im pomaže da reše mnoge probleme.

Boja: Ljubičasta.

Kreativna ljubičasta govori o duši Strijelca i pomoći će mu da razmišlja izvan okvira. Pokušajte koristiti nijanse šljive i lavande na mjestima gdje želite raditi, stvarati i razmišljati - u kutku za čitanje ili čak u svojoj spavaćoj sobi.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni, s urođenim osećajem za individualnost što ih čini fantastičnim radnicima i organizatorima. Ne beže od velikih projekata, realni su i imaju izražen osećaj samokontrole. Imaju velika srca i osetljivi su, ali nisu previše emotivni.

Boja: Tamno siva.

Jaka neutralnost sive je praktična, ali upečatljiva. Pokušajte je koristiti za stvaranje prijatnog prostora za odmor.

Pexels
 

Vodolija

Vodolije su vanzemaljci Zodijaka. Oni su ispred svog vremena i razmišljaju izvan okvira. Oni su potpuni humanitarci i uvek gledaju širu sliku kako bi svet učinili boljim mestom. Oni su čudni, ali na simpatičan način - imaju hrpu prijatelja iz svih društvenih slojeva.

Boja: Plava. 

Vodolije donose znanje u svet, a plava im pomaže da se smire i usmere dok im se misli vrte u milion različitih smerova. Pokušajte da koristite plavu u spavaćoj sobi kao umirujuću nijansu.

Ribe

Ribe su vrlo maštovite, sklone umetnosti i romantici. Imaju tendenciju da im glava bude u oblacima, sa snovima i intuicijom koju često treba malo prizemljiti.

Boja: Morska zelena

Ribe napreduju kada su okružene bojama mora, što im pomaže da povrate energiju. Pokušajte ih upotrebiti u kuhinji ili u kupatilui, piše Apartmenttherapy.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike