Ko su najveći ženskaroši među horoskopskim znacima?

14.11.2020

14:30 >> 15:21

0

Oni su uvek u lovu

Ko su najveći ženskaroši među horoskopskim znacima?
Pixabay

Na karakter muškarca utiče horoskopski znak u kojem je rođen, a astrolozi tvrde da se u ova tri znaka rađaju najveći ženskaroši.

Muškarac-Blizanac stalno traži uzbuđenje i akciju, njegovim venama teče adrenalin umesto krvi. On je kao leptirić koji leti sa cveta na cvet jer je stalno u potrazi za nečim novi. On je na neki način infaltilan, dečak koji stalno traži pažnju. Često ga zbog toga privlače starije žene koje su mu više majke nego partnerke.

Pixabay

Muškarci-Škorpije su veoma strastveni i stalno su u potrazi za uzbuđenjem. Nesigurnim i emotivnim osobama koje veruju u „vernost do kraja života“ bi najbolje bilo da im se ne približavaju. Ako izgube interesovanje za partnerku, ako ih ona više ne uzbuđuje, Škorpije će vrlo lako odlepršati ka nekoj drugoj.

Muškarac-Lav je strastven, voli izazove i uvek mora dobiti ono što poželi i što privuče njegovu pažnju. Naročito ga uzbuđuju žene koje deluju „nedostižno“. To kod njih samo budu još veću želju da ih osvoji. Uz to, Lav je osetljiv na sve one koji mu se dive i laskaju.

Biće vam zanimljivo i ovo:

Deluju hladnokrvno, a zapravo su emotivci

Idealni pokloni po horoskopskim znacima

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi