Upozorenje astrologa! Na ove datume u martu obratite posebnu pažnju i budite veoma oprezni i strpljivi

25.02.2023

12:08

0

Autor: 24sedam

Jedan dan u martu će biti vrlo nepredvidiv i emotivan

Upozorenje astrologa! Na ove datume u martu obratite posebnu pažnju i budite veoma oprezni i strpljivi
Važni datumi u martu - Copyright Profimedia

2. mart – najopasniji dan u mesecu

Prvo će 2. Merkur preći u znak Riba i tu će ostati do 18. marta. Merkur u Ribama je uvek loš, jer tu ova planeta gubi svu svoju energiju i snagu. Na ovaj dan i sledećih nekoliko nedelja pokušajte da ne potrošite mnogo novca. Možete sebi naštetiti brzopletošću, zavišću i lažima.

Drugo, na ovaj dan će se Venera spojiti u konjunkciju s Jupiterom. Ove dve planete udružiće snage kako bi naše živote učinili manje predvidivima. Venera će, između ostalog, takođe možda nekoga lišiti samopouzdanja i učiniti ravnodušnim. Čuvajte kreativnu energiju, ne gubite iz vida svoje snove i tražite pozitivne stvari u ljudima koji vas okružuju.

Pixabay
 

15. mart - Konjunkcija Sunca i Neptuna

Biće to vrlo nepredvidiv i emotivan dan u kojem će neki biti okruženi iluzijama. Moguće je da će izgubiti saosećanje, prestaće da slede svoje mišljenje. Budite oprezni jer vam se stare loše navike mogu vratiti. Pokušajte da izdržite žudnju za onim što vas čini slabijim i uništava vaše zdravlje, piše 24sata.hr.

17. mart – konjunkcija Sunca i Merkura

Čuvajte se skandala i ogovaranja ovog dana. Na ovaj dan ne verujte nikome osim sebi i nemojte se obeshrabriti ako nešto pođe po zlu. Već 18.3. će se situacija popraviti i sve će se vratiti u normalu.

Profimedia
 

25. mart - Mars ulazi u Raka

Ovo je izazovan dan, jer je Mars gotovo potpuno lišen snage pod uticajem elementa Vode, koga predstavlja Rak. Planeta će ostati u ovom znaku do 19. maja, ali najopasnije vreme je prvi dan i prva nedelja boravka u Raku. Većina ljudi će na ovaj dan osetiti da ih snaga napušta. S jedne strane, to će biti dobro jer će sukobi privremeno prestati, ali u isto vreme produktivnost će dramatično pasti.

Pixabay
 

30. mart – konjunkcija Venere i Urana

Ovo će biti dan ozbiljnih životnih preokreta i transformacija koje praktični ne zavise od nas. Venera će nam oduzeti želju i snagu da se odupremo tim spontanim promenama, što može izazvati još veće probleme. Ove planete će uspavati našu budnost i učiniti nas neozbiljnima. Budite krajnje oprezni ako na tom putu naiđete na dileme, piše Atma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike