Najnesrećniji znaci Zodijaka! Imaju poseban talenat za privlačenje loše sreće

24.02.2023

10:32

0

Autor: 24sedam

Njima ne treba retrogradni Merkur da im sve krene po zlu

Najnesrećniji znaci Zodijaka! Imaju poseban talenat za privlačenje loše sreće
Najnesrećniji znaci Zodijaka - Copyright Profimedia

Zašto nam se čini da neke ljude konstantno prati loša sreća? Da li je to posledica loših izbora, loše karme ili im je jednostavno takva sudbina? Astrologija tvrdi da određeni horoskopski znaci imaju poseban talenat za privlačenje loše sreće što znači da će im se vrlo verovatno mnogo češće događati negativni scenariji nego drugim horoskopskim znakovima.

Ovan

Samopouzdanje i snalažljivost neretko Ovna u poslu odvedu do visokih i cenjenih pozicija, ali to nije zbog toga što imaju puno sreće u životu. Naprotiv, ovaj znak važi za jedan od onih koji nema sreće u životu, a osim toga kad im naleti prepreka za preprekom, Ovnovi se vrlo verovatno u takvim situacijama neće dobro snaći već bi mogli pasti u očaj i prepustiti se.

Profimedia
 

Rak

Osobe rođene u znaku Raka, zvezde vide kao večite pesimiste. ČIni se kako Rakovi uvek i svuda vide crnilo, teško izlaze iz svoje zone komfora i uz to sreća im ne polazi za rukom. Rakovi su toliko pesimistični da nikada neće zgrabiti prilike već će ih zbog straha od promena jednostavno propustiti. Uz to, kako bi izbegli razočaranje, Rakovi će generalno izbegavati promene.

Profimedia
 

Vaga

Za horoskopske Vage sreća nije nešto na šta uvek mogu računati, ali ovi vazdušni znakovi se ne osećaju nužno kao da ih je savladala loša sreća u životu. Činjenica da su jedan od znakova koje prati loša sreća, srećom Vage uglavnom previše ne dira jer veruju da same stvaraju sreću trudom i radom.

Profimedia
 

Škorpion

Osobe rođene u znaku Škorpiona mogle bi neretko reći da ih sreća jednostavno ne prati. Život im je uglavnom haotičan, ali Škorpion je jedan od onih znakova koji ne odustaje lako, pa je za njih gotovo svaki dan prilika da se dokažu, stisnu zube i izađu iz zone komfora. I ako nemaju sreće, jedan su od najupornijih horoskopskih znakova i neće tako lako odustati od traženja sreće i veselja u životu.

Profimedia
 

Jarac

Ovaj zemljani znak ne veruje da sreća dolazi sama od sebe, već da je mi sami stvaramo. Vrlo retko im život nudi odlične prilike zbog čega pripadaju kategoriji horoskopskih znakova s lošom srećom, ali sposobni su da savladaju sve prepreke koje im se nađu na putu.

Profimedia
 

Vodolija

Vodolije su jedan od onih horoskopskih znakova koji znaju da se nose s promenama. Možda nemaju puno sreće na prvu, ali njihov problem je i što ne ostanu na jednom mestu dovoljno dugo da se njihova sreća promeni. Ako žele da postanu srećniji, nekada bi trebalo jednostavno da uhvate prilike koje im se pojave na putu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike