Kakav ste kolega otkriva vaš znak Zodijaka

05.02.2023

12:06

0

Autor: 24sedam

Koga oslikava lenjost, koga letargičan pogled na život, a koga zrelost?

Kakav ste kolega otkriva vaš znak Zodijaka
Kakav ste kolega - Copyright Profimedia

Među znacima koji zrelo pristupaju životu i svim njegovim izazovima ističu se ova tri znaka.

Devica

Razumne, organizovane i staložene, Device su jedan od najzrelijih znakova Zodijaka. Uvek teže da budu najbolje verzije samih sebe, ali isto očekuju i od onih oko sebe. Devica je znak koji rado služi, što je čini znakom žrtvom. Ipak, učenje sposobnosti žrtvovanju za druge, proces je ka sazrevanju.

Unsplash
 

Jarac

Vredan Jarac nikad neće odugovlačiti sa svojim poslovima, pogotovo kad je u pitanju postizanje sopstvenih životnih ciljeva koje je pred sebe postavio. Zemljani Jarac za takvu osobinu može da zahvali svom vladaru Saturnu koji upravlja odgovornošću i disciplinom. Ironija je u tome što se nakon prvog vraćanja Saturna u njihov znak mnogi pripadnici ovog znaka mogu osećati bezbrižno i detinjasto, a to im omogućava da se oslobode nekih tereta i odgovornosti, piše aura.ba.

Unsplash
 

Vodolija

Postoji razlog zašto su ljudi rođeni u horoskopskom znaku Vodolije mudri jer oni zapravo žive u budućnosti. Baš kao što žele da napreduju u društvu, Vodolije uvek razmišljaju unapred i žive za podizanje svesti kolektiva o velikim svetskim problemima. Bez obzira na cinične šale kojima se razbacuju, pripadnici horoskopskog znaka Vodolije naginju ka tome da budu izrazito moralni i tajni optimisti – što je pravi pokazatelj zrelosti!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike