Mesec u Strelcu donosi ostvarenje svih želja za 3 znaka Zodijaka

22.11.2022

12:20

0

Autor: 24sedam

U astrologiji, mlad Mesec najavljuje velike promene

Mesec u Strelcu  donosi  ostvarenje svih  želja za 3 znaka Zodijaka
Mlad Mesec - Copyright Pixabay

Pošto se ova lunacija dešava u Strelcu, koji je poznat kao vatreni znak koji uvek žudi za sledećom avanturom, uslediće buran period pun prevrata za sve znake Zodijaka, osim nekolicine odabranih srećnika. Mesec u Strelcu 23. novembra jednima donosi haos, a drugima ostvarenje najvećih želja.

Pixabay
 

Bik

Novi počeci stižu u vaš život. Strelac vas podstiče da napustite granice svoje zone udobnosti i malo eksperimentišete, što može da bude intenzivno – ali vesela priroda vatrenog znaka čini vas optimističnim. Odustajete od onoga što više ne donosi radost vašem životu. Ova lunacija stiže kao melem na ranu i podseća Bikove da kada se jedna vrata zatvore, druga se uvek otvore.

Pixabay
 

Lav

Da li se trenutno osećate žustro? Mladi mesec pokreće vaša područja kreativnosti i zadovoljstva, tako da je vreme da kreirate svoju umetnost ili kanališete svoju unutrašnju boginju seksa. U poslednje vreme ste naučili mnogo teških lekcija zahvaljujući Saturnovom tranzitu kroz vaš znak Vodolije, ali ovaj mlad Mesec će vam doneti nova uzbuđenja u ljubavni život.

Pixabay
 

Vodolija

Mladi Mesec je dodatna podrška za vas, Vodolije. Vaša društvena mreža raste ili ćete se povezati sa svojim prijateljima na nove i smislene načine. Šta god da radite ili kroz šta prolazite, znajte da se možete osloniti na druge. Druženja kojih će u ovom periodu biti u izobilju dolaze sa slatkim poklonima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike