U narednom periodu ova 3 znaka Zodijaka moraju biti na velikom oprezu: Čekaju ih teški dani

18.11.2022

12:20

0

Autor: 24sedam

Uvod u vikend na zvezdanom polju sprema nam pravi rolerkoster

U narednom periodu ova 3 znaka Zodijaka moraju biti na velikom oprezu: Čekaju ih teški dani
ljutnja - Copyright Profimedia

Kreću turbulencije za pojedine horoskopske znake, pa „kome se kako zalomi“. Dok će nekima biti uvod u mirne vode i početak vladavine Strelca, predstavnicima nekih znakova se sprema ludilo.

Pixabay
 

Rak

Ne verujte svemu što čujete i više puta proverite svu dokumentaciju sa kojom se nađete u kontaktu ovih dana. Može se desiti da vas nečija nemarnost ili pak pokušaj manipulacije dovedu do nepromišljenih odluka koje će vas koštati velikog novca.Završite prvo sa obavezama koje stoje pod sekcijom „morati“, a večernje sate vikenda provedite u krugu ljudi pored kojih se osećate najopuštenije.

Pixabay
 

Škorpija

Kada ovog vikenda budete donosili važnu odluku u vezi sa nekom situacijom, zapitajte se gde ste to već ranije videli. Oslonite se na ono što vam instinkt šapuće i pratite znakove pored puta na koje nailazite. Oslonite se prvenstveno na sebe ovog vikenda, jer partner i vama bliske osobe nisu u mogućnosti da vam trenutno budu od pomoći. Ne samo da nećete imati podršku nego vam neko vaš, blizak, može zabiti nož u leđa. Poseban oprez ovog vikenda.

Pixabay
 

Jarac

Kako se približavate cilju i priželjkujete da sa nekim situacijama izađete na kraj, čini se da se stvari još više komplikuju. Presaberite se ovog vikenda i vidite čime raspolažete od resursa, te učinite ono što vam nakon rekapitulacije deluje kao najbolje rešenje. Prebacite fokus sa drugih na sebe i pozabavite se svojim potrebama. Pomoć koju pružate drugima ovih dana može biti kontraproduktivna po obe strane.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike