Ljubavni horoskop od 7. do 14. novembra: Ovnovi prevazilaze emotivnu krizu

07.11.2022

18:20

0

Autor: 24sedam

Rakovi uživaju u carstvu ljubavi sa partnerom

Ljubavni horoskop od 7. do 14. novembra: Ovnovi prevazilaze emotivnu krizu
Ljubavni horoskop - Copyright Pixabay

Kako će nam biti zvezde naklonjene na ljubavnom planu tokom nedelje, zna astrolog Ana Rakić.

Pixabay
 

Ovan

Stalo Vam je da prevazidjete emotivnu krizu i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, Vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu.

Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti deluju kao zamena za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog.

Pixabay
 

Bik

Ovih dana mešaćete dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, sa puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugi dan obična osoba koju primećuju samo prijatelji. Bićete dobro.

Pixabay
 

Blizanci

Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice s tim da će im odnos s voljenom osobom malo zapinjati. Samci će ostati kod kuće.

Pixabay
 

Rak

Ne zavaravajte se, ako postoji ljubitelj moći i uticaja, onda ste to vi. Pažnja i nastupi pred javnošću sasvim su druga stvar. Zavođenje ili hipnotizovanje masa jeste još jedan od vaših skrivenih talenata. Bićete vrlo osetljivi na energiju drugih ljudi i vešto izbegavati susrete ili druženja koja vam ne odgovaraju. Cinično očekujete razočaranja, ali vreme čuda neće vas zaobići. Osnovna porua je: optimizam vam otvara nova vrata. Uživajte u carstvu ljubavi i uz voljenu osobu.

Pixabay
 

Lav

Niste raspoloženi ove nedelje, jer partner pokazuje ogroman stepen nervoze, pa su moguće i međusobne svađe. Pokušajte da se prilagodite ovoj situaciji, jer partner može imati velikih problema, pa se pokušajte iskontrolisati da ne biste rekli pogrešnu stvar i pogoršali situaciju. Ova nedelja nikako nije naklonjena dobrim partneskim odnosima. Loši dani su utorak i ceo vikend.

Pixabay
 

Devica

Skloni ste čestim promenama u raspoloženju i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, nemojte dozvoliti da Vam nedostaju romantičnost i nežnost.

Emotivna slabost ili zanos koji osećate prema jednoj osobi predstavlja dobar predznak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari.

Pixabay
 

Vaga

Neki će u dragoj im osobi prepoznati svoj ideal partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka izraze svoje potrebe. Dok će vam partner predlagati razne opcije kako da provedete slobodno zajedničko vreme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Neki će duvati i u hladno i u svakoj sitnici videće razlog za brigu. Treba vam opuštanja i veselja.

Pixabay
 

Škorpion

Iskoristite svaki trenutak. Vi konstantno pokušavate da promenite svoj odnos na ljubavnom planu u skladu sa ličnim željama i interesima, ali imate utisak da stalno lupate glavom u zid. Međutim, ovo je period kada ćete imati lošu komunikaciju sa partnerom. Ono što možda vama izgleda jasno i prihvatljivo, za vašeg partnera je totalno suprotno. Ovih dana nema mnogo nade da ćete naći dovoljno izazovnog partnera koji će zadovoljiti vaše kriterijume, ali ne brinite, u naredni period ulazite sa novim mogućnostima za partnersku vezu.

Savet za zauzete osobe: da ne rešavaju probleme partnera ako oni to od njih ne traže. Moguće upuštanje u kratku avanturu o kojoj ne znate ama baš ništa. Vi ste trenutno ranjivi, te prepustite partneru da kreira zajednički život. Potrudite se da uživate maksimalno u privilegijama koje dobijate od svoje porodice i prijatelja. Za slobodne osobe predstoji novo poznanstvo koje obećava uzbudljive emocije i “zadovoljstvo”.

Pixabay
 

Strelac

Vaš emotivni zanos je u silaznoj fazi. Trenutno ni ne razmišljate o ljubavi, a partnera doživljavate kao prijatelja. Interesantno je da nikome od vas to ni najmanje ne smeta. Prihvatili ste oboje vašu vezu kao nešto što se manje-više podrazumeva. To je ipak potencijalno vrlo opasna situacija, jer možete se nesvesno vezati za nekog ko vam nikako ne odgovara kao osoba i partner. Iako ste fokusirani na mnoge druge životne probleme, ne bi trebalo da situaciju u ljubavi prepustite slučaju.

Bilo bi dobro da sa partnerom porazgovarate ovih dana o tome kako vidite vašu vezu u budućnosti. Slobodne osobe su u sličnoj poziciji. Ne razmišljate o ljubavi. Niko i ništa vas ne pokreće. Rukovodite se osnovnim instinktima. Jedno veče ste sa jednim partnerom, a sutra sa drugim. Najgore od svega je što ni vi u tome ne vidite ništa loše, pa samim tim i ne činite ništa da se situacija promeni.

Pixabay
 

Jarac

Ovo je period preispitivanja da li ste napravili dobar izbor na ljubavnom planu. Neki predstavnici ovog znaja će učvrstiti svoje veze, jer osoba sa kojom su u istoj zadovoljava njihove trenutne kriterijume.

 slobodne u ovom znaku priprema se simpatična romansa sa osobom koju su nedavno upoznali na nekom skupu. Nemojte previše da se iznenadite ako se ta veza ne održi, jer krajnje je vreme da izađete iz situacija koje nemaju perspektivu. Prethodni dani su vam doneli neke nove nevolje, koje su nastupile od strane trećih osoba. Sada će se to promeniti drastično.

Oni koji su duže u vezi počinju bivati nezadovoljni. Razmislite, vi ste glavni pokretač svega, ili osvežite vezu ili pokrenite partnera u željenom smeru, ako želite da veza opstane.

Slobodni će imati prilike da privuku nekog sličnog sebi. Da li je to dobro ili loše, vreme će pokazati. Jedna osoba konstantno privlači vašu pažnju, jer je neobična i do sada u životu niste imali prilike upoznati nikog sličnog njoj.

Pixabay
 

Vodolija

Privlače vas Jarac, Ovan i Lav, a vaš idealan partner može biti Škorpija. Na svakom koraku biće prilika za flert, ali ne upuštajte se ako vam je veza važna i želite da je zadržite. Bićete skloni čestom zaljubljivanju te je savet da svoje strasti maksimalno iskontrolišete, jer možete tako povrediti partnera, ili što je još gore izazvati njegovu ljubomoru ili srdžbu. Imate tajnog obožavaoca koji nema hrabrosti da vam priđe.

Obratite pažnju na okolinu. Slobodni će imati malu romansu na poslu, a flert i šarmiranje osoba suprotnog pola biće svakodnevnica za vas, barem tokom ovog perioda. Međutim, svaka škola se plaća te ni vi iz ovoga nećete izaći nekažnjeno, zato vodite računa kako se ponašate i kontrolišite svoje emocije.

Krajem ovog perioda zauzete osobe će imati nesuglasice sa voljenom osobom, ali sve će se rešiti uskoro i stoga ne brinite. Uvek postoje stvari oko kojih možete da razmišljate na sličan način ili da nađete kompromis.

Pixabay
 

Ribe

Vodite aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mestima. Priželjkujete nove ili neobične emotivne kontakte na različitim stranama. Ono sto drugima deluje teško ili nemoguće, za Vas postaje dostupno i predstavlja uigranu varijantu emotivnog osvajanja. Očekuju Vas prijatne promene u odnosu sa partnerom. Voljena osoba ume lako da Vas podstakne na pozitivnu reakciju ili na snažne izlive emocija. Stalo Vam je da impresionirate jednu osobu na neobičan nacin, smišljate novu ljubavnu taktiku. Ukoliko ste slobodni, prijaće Vam nova ljubavna romansa. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u nekim novim ili vrlo izazovnim situacijama.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike