Za ova 3 znaka Zodijaka kosmos šalje veliku sreću, kao nikad do sada

04.11.2022

15:45

0

Autor: 24sedam

Novembar će biti veoma buran i ispunjen velikim astrološkim događajima

Za ova 3 znaka Zodijaka kosmos šalje veliku sreću, kao nikad do sada
Učinite život boljim - Copyright Pixabay

Astrolozi procenjuju da će tri horoskopska znaka posebno imati koristi od ovog perioda. U nastavku pročitajte koji znaci su u pitanju.

Pixabay
 

Bik

Pripadnici ovog znaka mogu da očekuju finansijski uspeh, kao nagradu za naporan rad do sada, ali on nikako ne sme da jenjava. Ako ste razmišljali da potražite povišicu, igrate igre na sreću ili promenite posao, sada je trenutak za svaki korak koji ima materijalnu dobit kao nagradu.

Vikend je Bikovima krajem novembra posebno srećan period, praćen odličnim raspoloženjem, a astrolozi preporučuju da one taj period provedu u krugu ljudi koji imaju pozitivnu energiju i sa kojima im je najprijatnije.

Vodite računa da se u brzini ne povredite. Nešto više pažnje u saobraćaju morate imati.

Oni sa kojima ste bili a sada niste, priče koje su ostale nedorečene i nezaključene, čak i oni sa kojima vas je život u nekom trenutku na kratko spojio i brinski razdvojio – počeće da niču kao pečurke posle kiše. Bilo da ste solo ili u paru, malo povratka unazad vam ne gine. Šta ćete uraditi sa tom osobom ili sa porukom, pozivom – e to već zavisi od vas. Samo jednog budite svesni – šta god da se ovih dana započne, biće ludo i brzo….i zakomplikovaće vam život za sve pare.

Pixabay
 

Jarac

Budući da je naredni period faza „rasta“ Meseca, ovo je odlična prilika za lični razvoj i ispunjenje energijom u slučaju Jarčeva. Očekujte stabilizaciju na više polja, a najbolje će vam ići u kući, kako u pogledu odnosa s porodicom, tako i po pitanju radova, uređenja…

Partner trenutno deluje preokupirano poslovnom i porodičnom problematikom i ili nema dovoljno vremena za vas….ili pak nema dovoljno sluha za vaše potrebe i želje. Nešto više angažovanja i pokušaja sa njegove strane da vas dvoje funkcionišete skladnije i mirnije ide od drugog dela ove sedmice. Odnos će vam biti sa oscilacijama, ali vi ćete uglavnom uspevati da „vadite fleke“ i održavate kakvu takvu stabilnost i mir. Slobodni Jarčevi – ni vi nećete biti imuni na „povratnike“. Za sada će sve ostati samo na priči, a na dalje – videćemo. Nove šanse postoje, ali ne treba žuriti sa konkretizacijom dešavanja.

Takođe, ukoliko je promet u vašoj firmi ili priliv novčanih sredstava bio usporen – sada postoji šansa da se stvari pokrenu na bolje. Iako će oko vas uglavnom biti dosta užurbanosti i nervoze, vi ćete uspevati da na jedan realan i praktičan način izlazite na kraj sa svime.

Pixabay
 

Ribe

Iako će slabljenje Venere doneti pad energije Ribama, ovo je stabilan i miran period. Ako ste do sad imali teške trenutke i promenjivo raspoloženje, sada vam kosmička energija šalje nagradu u vidu apsolutne harmonije i oslobođenja od toksičnih misli i odnosa.

Ukoliko želite mir, stabilnost, bolju energiju i razumevanje u odnosu – biće neophodno da sa voljenom osobom što otvorenije i iskrenije pričate. Jer, jedino će komunikacija sprečiti vaše udaljavanje, razmimoilaženje, sprečiće da počnete da prikrivate stvari i da sumnjate jedno u drugo, sa razlogom ili bez. Neće se lako doći do pomaka na bolje, ali postoje svi preduslovi da uspete u tome. Slobodne Ribe – ili preko prijatelja, izlazaka ili kroz poslovni segment – postoje šanse za neka emotivna dešavanja. Kontakt sa bivšima, pa čak i neplanirani susret – moguć je od ulaska u ovu sedmicu.

BONUS VIDEO:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike