Moderni Nostradamus koji je predvideo kovid i smrt kraljice upozorava na treći svetski rat: Dan će postati noć, živećemo kao zombiji

19.10.2022

09:22

0

Autor: 24sedam

Atos je odbacio optužbe da je ništa drugo do nadrilekar, rekavši: „Ne smatram sebe gatarom, ne verujem u to“

Moderni Nostradamus koji je predvideo kovid i smrt kraljice upozorava na treći svetski rat: Dan će postati noć, živećemo kao zombiji
profimedia-0405216098 - Copyright Profimedia

Brazilac Atos Salome (36), poznatiji kao "moderni Nostradamus", tvrdi kako je već predvideo događaje poput ruske invazije Ukrajine, koronavirusa i smrti kraljice Elizabete, a sada je u javnost izašao sa novim nizom predviđanja koja nisu ništa manje mračna od prethodnih.

Ovaj "stručnjak za paranormalno" kaže da se njegove vizije pojavljuju same od sebe. Iz njih je izvukao niz zloslutnih predviđanja za 2023, 2024. i 2026. godinu.

U predviđanjima, koja često imaju biblijske tonove, upozorava da nema bega za one "koji moraju da spoznaju bes Božji", piše Daily Star.

Profimedia
 

U šestom od 14 predviđanja koja je zapisao 28. marta prošle godine upozorava da će čovečanstvo biti fizički i psihički mučeno do tačke u kojoj će živeti poput zombija. Atos kaže da će "mnoge glave biti odrezane", te da će naročito psihičko mučenje ostaviti manipulisanu populaciju u stanju sličnom zombijima.

Profimedia
 

- Mentalni poremećaji postaće učestaliji, a mentalni ispadi događaće se u vremenima boli i tuge, objašnjava i dodaje da će to izbaciti ljudski mozak iz balansa i podstaći talas depresije i samoubistava.

Nije samo virus taj koji ubija - napomenuo je, mada nije bliže objasnio ko će koga kontrolisati i mučiti, niti ko će se pretvoriti u zombije.

Profimedia
 

U još jednom uznemirujućem upozorenju napisao je: "Tamni oblaci skupiće se na nebu, izazivajući strah i napetost. Jednog vrućeg dana, vreme će postati suvo, vetrovi će postati uragani, mesec i zvezde biće prekriveni, a dan će izgledati kao noć." 

Nitko neće moći da pobegne od večne noći, vetrova i poplava koje predviđa, jer oni su kazna za one koji treba da spoznaju Božji bes.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike