Najgore svekrve su u znaku Bika, Raka i Ribe

16.10.2020

14:00 >> 12:03

0

Čuvajte se ako vam je svekrva rođena u ovom znaku

Najgore svekrve su u znaku Bika, Raka i Ribe
Copyright Profimedia

Bik

Svekrva u znaku Bika zna da bude perfidna i slatko plete mrežu oko vas iz koje ćete se teško izvući. I sve će vam to raditi iza leđa. Iz njenih usta nećete čuti nijednu lošu reč ali će vam bez problema dati savet o hrani, oblačenju, novcu, čuvanju i vaspitanju dece. I to sve “dobronamerno”.  Veoma je tvrdoglava i ne očekujte od nje da popusti. Toga kod nje nema.

Rak

Iza nežne majke Raka, krije se najstrašnija svekrva u horoskopu. Nemojte joj se zamerati jer sa njom nema šale. Ne dirajte u njenog sina jer će učiniti sve kako bi njeno čedo bilo spokojno. I ako nećete, bićete primorani da igrate po njenim pravilima. Jedini način da je malo umilostivite je da joj laskate i da prividno igrate po njenim pravilima. Kad budete stekli njeno poverenje, više nikada nećete imati problema.

Profimedia

Ribe

U pravoj nevolji ćete biti ako vam je svekrva rođena u znaku Ribe. Njen sin će očekivati da ga stalno mazite i tetošite jer je on tako navikao kod svoje mame. Još ako budete živeli sa njom, vrlo brzo ćete steći sve njene osobine i manire. Sve će biti u redu dok je njen sin na prvom mestu i dok mu se ispunjavaju sve želje i zato će budno pratiti svaki vaš korak. Prema osobinama, svekrva u znaku Ribe je najgora svekrva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike