Da li ste skloni da se zaljubite u svog najboljeg prijatelja? Ovi horoskopski znaci jesu

31.08.2022

11:05

0

Osećaju se najprijatnije u vezi kada su na istoj talasnoj dužini s partnerom

Da li ste skloni da se zaljubite u svog najboljeg prijatelja? Ovi horoskopski znaci jesu
Ljubav - Copyright Pixabay

Ovan

Ovnovi znaju da ih njihova impulsivna i temperamentna priroda često može učiniti pomalo napornima i teškima. Zato uz sebe žele partnera koji ih sto posto razume i podržava ih - uprkos njihovoj naravi. Ovaj vatreni znak zna da ga najbolji prijatelj prihvata u potpunosti, sa svim prednostima i manama. Nije retkost da se odjednom razvije više osećanja pa da otkriju veliku ljubav u svojim najboljim prijateljima.

Pexels
 


Blizanci

Blizanci su vrlo aktivni i komunikativni i potreban im je neko pored sebe ko ima iste interese i ko se slaže sa njima u brojnim aktivnostima. Pa ko bi mogao biti bolji od tvog najboljeg prijatelja? Uvek ima otvorene uši za tebe i uvek je spreman za zabavu. Nije ni čudo što Blizanci vole da se zaljube u svog najboljeg prijatelja.

Profimedia
 

Strelac

Strelčevi vole svoju slobodu i radije provode vreme sa svojim prijateljima. Pošto imaju iste interese, gotovo uvek mogu nešto spontano učiniti sa njima ili zajedno istraživati svet. Ova jednostavnost i lakoća jako impresionira Strelca pa se lako može dogoditi da se s vremenom zaljubi u svog najboljeg prijatelja.

Profimedia
 

Vodolija

Vodolije se smatraju bićima koja vole slobodu i osećaju se najprijatnije u vezi kada su na istoj talasnoj dužini s partnerom. Ko najbolje zadovoljava ovaj kriterijum? Najbolji prijatelj, naravno. U njegovom društvu Vodolija može zaista biti onakva kakva jeste. Stoga u potrazi za ljubavlju nije retkost da ovaj znak razvije emocije prema svom najboljem prijatelju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike