Počela je vladavina Blizanaca: Šta donosi svakom horoskopskom znaku?

26.05.2022

11:00

0

Astrolozi otkrivaju da će uneti haos u vašu uobičajenu rutinu

Počela je vladavina Blizanaca: Šta donosi svakom horoskopskom znaku?
Horoskop - Copyright Profimedia

Počel je sezona Blizanaca i prema strološkim predviđanjima doneće nam puno energije i svega u izobilju. Baš zato nije loše proveriti kako će uticati na svaki horoskopski znak pojedinačno.

Od ulaska Marsa u znak Ovna 24. maja, možete očekivati ​​nalet samopouzdanja i inspiraciju, a kada Venera, planeta novca i ljubavi, uđe u znak senzualnog Bika 28. maja, očekujte i malo romantike.

Kada Merkur konačno završi svoj retrogradni hod 3. juna, stvari će se konačno složiti, a kada se Saturn 4. juna vrati u znak Vodolije, ojačaće vaša prijateljstva i komunikaciju.

Sezona Blizanaca sa sobom nosi puno čarolije, a u nastavku saznajte kako će uticati na vaš horoskopski znak.

Ovan

S obzirom na retrogradni Merkur koji traje do 3. juna, vrlo lako može doći do nesporazuma u komunikaciji, zato pripazite na sukobe i izbjegavajte impulsivne odgovore. Takođe, tokom sezone Blizanaca upoznaćete nove prijatelje od kojih bi mogli nešto i naučiti.

Bik

Novac će vam biti na umu tokom cele sezone Blizanaca, a budući da su Blizanci poznati po svom brzom kretanju kroz život, možda ćete malo ubrzati tempo kada se radi o trošenju. Ipak, budite svesni svoje potrošnje i obratite veliku pažnju na svoje finansije.

Pixabay
 

Blizanci

Uz sezonu Blizanaca koja pojačava vašu dozu znatiželje, mogli bi se naći na nekim zanimljivim mestima, ali i dobiti neke odlične ideje. Dakle, ako postoji vreme kada bi trebalo nešto da stvarate, onda je to sada, za vreme vladavine vašeg znaka.

Rak

Sezona Blizanaca na vas će najviše uticati u područjima duhovnosti i podsvesti, ali i snova, pa bi možda želeli da posvetite dodatnu pažnju porukama koje dobijate u snovima. Slušanje svoje podsvesti promeniće tvoje mišljenje o nekim stvarima.

Lav

Bilo da se radi o organizaciji izleta ili druženju sa starim prijateljima, sezona Blizanaca puni vaše društvene baterije. Ipak, tu je retrogradni Merkur, zbog koga će biti malo teže komunicirati s ljudima koji su ti dragi. Ali, budite strpljivi i iskreni.

Profimedia
 

Devica

Sezona Blizanaca biće plodno tlo za nove poslovne prilike, a osim toga, osetićete nalet produktivnosti na poslu. Ali, to sve zajedno možda će zahtevati od vas više strpljenja nego inače.

Vaga

Sezona Blizanaca podstaknuće vašu znatiželju, kao i želju za novim iskustvima, pa je sada idealno vreme za posetu nekim lokacijama koja već dugo planirate da posetite. Ipak, možda ne bi bilo loše pričekati kraj retrogradnog Merkura 3. juna kako bi dovršili svoje planove putovanja.

Škorpion

Sezona Blizanaca idealno je vreme da se konačno oslobodite svega što vas sputava. Uvek idete u dubine i spremni ste za duboke razgovore, a ove sezone shvatićete da razgovor o završecima nije isto što i doživeti ih.

Pixabay
 

Strelac

Obratite pažnju na svoje odnose kako biste bili sigurni da ste okruženi ljudima koji podržavaju vaše velike ideje i vašu potrebu za nezavisnošću. Vaš ceo život je jedna velika avantura, a tokom ove sezone shvatićete koja su partnerstva uticala na vaša dosadašnja putovanja.

Jarac

Sezona Blizanaca uneće haos u vašu uobičajenu rutinu, a zbog te energije možda ćete se osećati nervozno. Ali, mogli bi imati velike koristi od toga u svom društvenom životu. Osim toga, važno je da ove sezone brinete i o sebi kako bi mogli nastaviti da pomažete drugima.

Profimedia
 

Vodolija

Naglasak ove sezone za tebe će biti na intimnosti i uživanju - zato prihvati to i uživaj. Možda se pojavi neka proljetna romansa ili čak nekoliko njih, no nemoj se bojati napraviti prvi korak. Ta romansa možda neće trajati vječno, ali svakako bi trebala iskoristiti priliku i uživati u flertu.

Ribe

Ribe su prepune osećanja, a ove sezone osećaćete puno toga, prvenstveno nostalgiju i sentimentalnost, a bićete najviše fokusirani na svoju porodicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike