Veze sa njima su uvek komplikovane: Ovaj muški znak Zodijaka je ljubomoran i posesivan

20.05.2022

19:22

1

Autor: 24sedam

Možete se ludo zaljubiti u njega, ali bolje bežite na vreme zbog rđavih osobina ovog horoskopskog znaka

Veze sa njima su uvek komplikovane: Ovaj muški znak Zodijaka je ljubomoran i posesivan
Pixabay

Muškarca u znaku Škorpije  ne možete lako da zaboravite, jedan sustret sa njim biće fatalan po vas. Deluje dobrodušno, ali i nekako opasno. Njegov pogled ispod obrva nećete zaboraviti, on je srdačan, topao, strastven, ali sa njim ne znate nikad koje su mu namere. Markatan i harizmatičan, jedan od najmuževnijih znakova u Zodijaku, Škorpija se jednostavno rađa sa tim.

Profimedia
 

Zašto treba bežati od Škorpija

One su posesivne i ljubomorne. Neće vam dati prostora, očekivaće da ste samo njegovo vlasništvo. On je pravi zavodnik i teško da će se odlučiti na dužu vezu. Često ima nekoliko strastvenih veza pre braka. Naravno da Škorpija nikako ne želi da propusti životna zadovoljstva.

Profimedia
 

Iskoristiće vas u svakom smislu

Možda nije najgore što Škorpija voli da bude sam. On je večito između strasti i osećanja. U jednom momentu će želeti strast sa vama, u drugom će vas čuvati za brak. Zato nećete znati šta da radite sa njim, a vrlo često ćete se pitati da li vas on želi, jer su Škorpije osobe protivrečnosti. Škorpije su takođe veliki manipulatori. Ukolio vas ne iskoriste emotivno, iskoristiće vas u bilo kojem drugom obliku, bilo to poslovno ili finansijski.

Ne voli mnogo da boravi u kući i nije preterano vezan za dom. Više je vezan za porodicu iz koje je potekao i pretke, nego za onu koju je sam stvorio. Škorpije umeju biti dosta tajanstvene, ali i opsenute. Sebe će uvek stavljati na prvo mesto. Najbitnije da je njima dobro.

Profimedia
 

Veze sa Škorpijama su uvek komplikovane, a vi sami odlučite koliko želite da iskomplikujete svoj život.Ukoliko nije kasno bežite od Škorpije, jer moguće da će vas ujesti za srce baš kao što Škorpija ume da ubode repom.

BONUS VIDEO:

Nebojša Mandrapa

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti