Ova tri znaka Zodijaka u junu očekuju velike promene

24.05.2022

11:00

0

Prvi mesec leta nekima će okrenuti život naopačke

Ova tri znaka Zodijaka u junu očekuju velike promene
Astro - Copyright Profimedia

Jun ima poruku nade za vas. Uvek se fokusirajte na stvari koje želite u životu i idite za njima. Verujte u sebe i svoje sposobnosti i sve će biti dobro. Mesečna predviđanja za 2022. su odličan vodič za ono što treba da uradite u svom životu.

Blizanci

Blizanci ne veruju dobrim vestima, a od iznenađenja najčešće očekuju samo negativno. Međutim, jun će im sve okrenuti naopačke i doneti im mnogo radosti. Prema astrolozima, početak leta, predstavnicima ovog horoskopskog znaka, donosi sreću i na privatnom planu.

U mesecu u kome ste rođeni trebalo bi da naiđete na ljude koji bi vam mogli pomoći da materijalizujete svoje snove zahvaljujući tome što Mars pravi velike poteze u vašoj jedanaestoj kući umrežavanja. Još jedan od vaših saveznika je Merkur, koji pojačava vašu elokvenciju, počevši od 13. juna. Ako imate neke važne projekte u planu, Merkur će podstaći njihov uspeh. Međutim, pokušajte da preskočite pun mesec 14. juna ovog meseca, koji će vam najverovatnije zamagliti um i staviti prepreke na put.

Profimedia
 

Lav

Prvi mesec leta mnogim Lavovima će neočekivano otvoriti oči. Biće prisiljeni da shvate šta se dešava oko njih. Za njih će to biti poprilično otrežnjujuće iskustvo koje će ih prisiliti da se spuste na zemlju i shvate da nema napretka bez da se osvrnu unazad i savladaju lekcije iz prošlosti. Vaš vladar, Sunce, veći deo juna provešće u Blizancima, stvarajući vam prilike da se zabavite i provedete vreme sa nekim od svojih omiljenih ljudi. Venera, planeta novca, biće u vašem sektoru karijere do 21. juna, najavljujući dolazak uzbudljivih ideja i ljudi u vaš život.

Profimedia
 

Vodolija

Vodolije vole život i u stanju su da se prilagode svim situacijama i okolnostima koje ih zateknu. Iako, u poslednje vreme nisu imali mnogo srećnih trenutaka. Jun će srećom biti sjajan mesec za vas! Za početak, Saturn spava u vašem znaku, što znači da bi do 22. oktobra život za vas trebalo da postane manje opterećen. Može li to biti razlog za slavlje? Zvezde kažu „Da“, pa izađite i zabavite se sa svojim omiljenim ljudima dok je Sunce u zabavnom znaku Blizanaca, do 20. juna. Venera će takođe blagosiljati vaš sektor kuće i porodice do 22. juna, pomažući vam da se povežete sa svojim partnerima ili porodicom. Ako ste želeli da preuredite ili napravite promene u svom domu, ovo je vreme da to uradite.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike