Stiglo upozorenje vozačima: Preusmerava se saobraćaj zbog radova, budite oprezni na ovim deonicama

17.11.2021

18:30

0

Vozači moraju biti maksimalno oprezni

Stiglo upozorenje vozačima: Preusmerava se saobraćaj zbog radova, budite oprezni na ovim deonicama
Copyright Foto:RINA

Putevi Srbije savetuju vozačima maksimalan oprez pri vožnji i mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na autoputu E-75 završeni su radovi na redovnom održavanju, na mašinskom presvlačenju kolovoza deonice Maradik - čeona naplatna stanica Stara Pazova (desna strana), u smeru ka Beogradu.

Na potezu između petlje Jagodina i petlje Ćuprija do 1. decembra planirani su radovi na rekonstrukciji mosta preko reke Lugomir, a saobraćaj se zbog toga odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom smera Beograd-Niš.

Na deonici Kučevo - Majdanpek do 15. decembra od 8 do 15 časova odvijaju se radovi na rehabilitaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Vršac - Straža do 30. novembra traju radovi na sanaciji pločastog propusta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.00 časova na graničnim prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 60 minuta, na Gradini 240, na Batrovcima 120, a na prelazi Šid 300 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike