"Uvideo sam da ima posekotinu od tri centimetra": Oglasio se otac pretučenog tinejdžera iz Kraljeva

02.11.2021

18:45

1

Potreseni otac je ispričao da dečak u prvi mah nije hteo ni da mu prizna da je udaren

"Uvideo sam da ima posekotinu od tri centimetra": Oglasio se otac pretučenog tinejdžera iz Kraljeva
Vršnjčako nasilje / Ilustracija - Copyright Profimedia

Ljubomir M, otac dečaka iz Kraljeva kog je jedan od vršnjaka pretukao, dok je drugi sve snimao, kaže da misli da se tog dana "ništa nije dogodilo slučajno". Najviše ga je pogodilo, kaže, jer se napad dogodio nakon što je njegov sin odveo drugove na piće, da ih časti za rođendan.

- Kada se razišao sa par drugova, naišla je ta grupa tinejdžera. Pitali zašto je navodno provocirao nekog dečaka. I onda je usledio onaj strašan udarac. Ja sam tek uveče tog dana, jer imam puno posla na imanju, video kako mu sestra stavlja obloge. Tada sam uvideo da ima i posekotinu od tri centimetra - kaže potreseni Ljubomir.

Inače, Ljubimir je samohrani otac koji brine o troje srednjoškolaca. Pri tom, sa njima živi i njegova majka koja je bolesna i treba joj nega. Kaže da i sam ima zdravstvenih poteškoća od posla na imanju koji nimalo nije lak. Dodaje i da mu deca u svemu puno pomažu.

Potreseni otac je ispričao da dečak u prvi mah nije hteo ni da mu prizna da je udaren. Iako ga je odveo kod lekara, kaže da je on i dalje pričao kako je pao na putu kada se vraćao iz škole.

- Prećutao mi je. Plašio se kako ću da odreagujem. Drugog dana su me pozvali iz škole. Rekli su mi da dođem kod direktorke na razogovor. Tada mi je ona ispričala za incident. Otac dečaka koji je mog sina udario je došao četvrtog dana, zajedno sa nasilnikom. Izvinjavali su se. I to je sve što sam imao sa njima... - priča ovaj otac.

Podsetimo, snimak brutalnog nasilja nad dečakom pre nekoliko dana preplavio je društvene mreže. Naime kako se vidi na snimku, grupa tinejdžera stoji oko dečaka, dok četvrti mladić sve snima. U jednom trenutku jedan od njih udario ga je toliko brutalno da je tinejdžer u sekundi završio na zemlji...

Ljubomir kaže da ne prima nikakav dečji dodatak jer ima poljoprivredno imanje. Na njemu ima deset krava i svi žive od prodaje mleka.

- Teško je da sam odgajam troje dece, tinejdžera. Ali, učim da budu pošteni i da na bilo kakvo nasilje moraju da zaborave. Oni se prema našim životinjama na farmi ponašaju kao da su im najbolji prijatelji. Toliko ljubavi u njima ima. A onda se nam se dogodi baš ono o čemu decu učim da ne bi nikada smeli da urade... Nasilje - kaže razočarano ovaj otac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike