Oglasio se otac jednog od trojice dečaka iz Kraljeva: "Dete nismo ovako vaspitali"

31.10.2021

23:07

0

"Posetio sam i oca povređenog dečaka kao civilizovan svet i pružio mu ruku podrške, saosećanja, pomoći kakva god bila"

Oglasio se otac jednog od trojice dečaka iz Kraljeva: "Dete nismo ovako vaspitali"
Twitter_Ksenija @XeniaKsenija

Snimak užasnog nasilja među vršnjacima ponovo je šokirao Srbiju. Na društvenim mrežama danas se pojavio video, na kome se vidi kako trojica dečaka u centru Kraljeva nasrću na jednog. Vidi se da se svađaju, a potom jedan od tinejdžera udara dečaka koji od siline udarca pada na pod.

Policija je ubrzo otkrila učesnike tuče, a zatim su isti u pratnji roditelja dali izjavu u stanici MUP-a.

U međuvremenu, na društvenim mrežama se oglasio i otac jednog od dečaka, koji je između ostalog naveo da nije dozvolio da se situacija zataškava, već je dete smestio u auto i pravac policija.

- Dragi moji fb prijatelji, drugari, poznanici i neznanci. Da se ovako javno oglasim svima kao svestan roditelj. Sve što pišete, razumem i revolt i ljutnju i bes. Slažem se sa vama. Situaciju nisam prepustio da se kako kažu "zataškava" već dete u auto i pravac u policiju. Ja nisam nikakav inspektor niti direktor. Običan građanin ovoga grada. Sva su deca ravnopravna pa tako i moje. Pogrešio je i zato će odgovarati kako procene nadležni organi. Da Vas obavestim. Posetio sam i oca povređenog dečaka kao civilizovan svet i pružio mu ruku podrške, saosećanja, pomoći kakva god bila. Ne branim se, niti bežim od odgovornosti. Dete nismo vaspitali na ovaj način - piše u objavi ovog muškarca, prenose Novosti.

Podsetimo, kako se sumnja ovaj incident se dogodio 25. oktobra ove godine na gradskoj terasi u Kraljevu. Događaj nije bio prijavljen policiji, ali odmah nakon što je video snimak počeo da kruži društvenim mrežama, pripadnici MUP-a preduzeli su sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i brzim i efikasnim radom identifikovali i pronašli trojicu maloletnika.

Bonus video:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi