Glasajte za 24sedam.rs: Takmičimo se za najbolji portal u regionu!

02.11.2021

10:35

2

Portal 24sedam ušao u izbor za najbolji među 30 regionalnih portala

Glasajte za 24sedam.rs: Takmičimo se za najbolji portal u regionu!
Copyright

Portal 24sedam.rs ove godine ušao je u izbor za najbolji regionalni onlajn informativni portal u 2021. godini.

U konkurenciji se nalazi 30 portala iz šest zemalja regiona i to Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije. Glasanje će trajati do 30. novembra.

Inače, izbor za najbolji portal u regionu četvrtu godinu za redom organizuje "Media daily", specijalizovani regionalni portal za medije i telekom industriju. Nominacija se smatra, kako navode organizatori, i priznanjem za kvalitet i izvrsnost.

Kao i prošle godine svaka država ima broj predstavnika u odnosu na veličinu države pri čemu približno 600.000 stanovnika potrebno za svaki portal. Tako Crna Gora ima jednog, Severna Makedonija i Slovenija po tri, BiH šest, Hrvatska sedam, dok Srbija ima 10 predstavnika.

Nominovane portale za ovogodišnji TOP 30, kako su naveli iz "Media daily", birali su prema tri kriterijuma.

"Prvi je bio rejting po (vodećoj evropskoj kući za praćenje digitalnih medija 'Gemius' i internet kompanije 'Alexa' koja pravi globalnu rang listi najpopularnijih sajtova uz uredničko praćenje rada, drugi je rezultat koji su portali osvojili prošle godine na listi 'Media daily' i treći je fokusiranje na portale koji su bili bolje ocenjeni od strane žirija", navode organizatori izbora.

Žiri čine novinari Miloš Stanić iz Novog Sada, Marijan Jurenec iz Ljubljane, Damir Miljević iz Banjaluke, Orce Kostov iz Velesa, Milica Slijepšević iz Beograda, Olivera Sašek Radulović iz Niša, Saša Paparella iz Zagreba i glavni urednik "Media daily" Neven Šantić iz Rijeke, koji je i predsednik žirija.  

Portal 24sedam je informativni portal osnovan u Srbiji u leto 2020. godine, s vizijom da unese novu vrednost na postojeće medijsko nebo regiona, te da svojim čitaocima u svako doba ponudi pravovremene, objektivne i kvalitetne informacije.

Misija koju su pred sebe postavili oni koji su odlučili da se u ovaj pionirski projekat upuste predstavljena je u sloganu i glasi: “Ozbiljnost na prvom mestu“.

Čitaoci mogu da glasaju za 24sedam.rs u okviru izbora za najbolji regionalni portal 2021. u periodu od 1. novembra do 30. novembra preko linka, kao i na portalu organizatora mediadaily.biz

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike